16 de nov. 2014

Continuen els insults i les amenaçes...andevé como se han puesto!

Si, continuen amenaçant-nos i insultant-nos més que a un arbitre d'un partit de tercera. Xè, com esta el pati. Ha segut dedicar-li uns quants posts al PSOE, i el daka a daka a tota hora, tu. Perquè, perquè? En lo bones persones que som....? (Ara, plorant a llagrima viva) Es que no ens....voleu? Aaaaaagg! Som bons xicots....! Alguna cassalleta de quan en quan....i qui no? Eh?
Mireu, mireu si ens clavem continuament en els del PP, Manolo & company, a tota hora, en els seu blogs, etc. Doncs mai, repetim, mai, mai, en 3  anys que estem fent el blog, mai, ens han insultat ni amenaçat. Mai ho han fet...perque,  perqueeee, perqueeeeeee.....els del PSOE si?
No teniu sentit del humor?
Ay que doloooooó,
ue doloooor,
ay que doloooor, ay que doloooor!
Hisite la maletaau, ai sin desime adió ai que doló, el SOE m'abandonó ai que doló, ai sin desime adiooooó, ai que doló,
Ai que dolooooooó,
 Ai que dolooooooooó,
Ai que doloooó !!!

5 comentaris:

  1. Que os pasa, chiquitines, se estan metiendo con vosotros esos grandulloones? Os quieren patear el duodenor? Venga, decidselo a mamá, y les voy a apañar el bulto yo, ahora vereis...no lloreis, venga, no lloreis más, que ahora se loo decimos al tio, que es portero discoteca, y ya vereis...como les afeita la barba i les quita los pantalones de pana

    ResponElimina
  2. Redeu, si es que esteu poc acostumats home, amb el temps anireu fent corfa , je je je.

    ResponElimina
  3. Ja,ja,ja ara resulta que el PSOE insulta. I, com sabeu que són d'eixe partit si ni ací ni a cap lloc llevat d'Estruch nos 'identifica ningú? Hi han altres, prou amiguets vostres que insulten desde la mentida i la manipulació, el primer JJ amb el seu video insulta a la nostra inteligencia amb tanta tonteria. I no, no soc sociolisto.
    Tampoc sabem el que us han dit, però si us diuen crios o pallassets potser insulten alhora que diuen veritats.
    La cassalla ta la teniu pagada al meu bar.

    ResponElimina
  4. Jajaja altre que tal, "bar ato", este tampoc és del PSOE, no? Pa morir se! Altre que no insulta, i ens tracta de pallasets, homeeeee....i este és dels discretets, sabeu?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home,part de raó té el Bar ato,perque només cal llegir el fum d'onomatopeies,crits,descalificacions i tonterietes de cassalletes entre gracietes varies a les vostres editorials de notícies, on per cert n'hi ha molt poc de notícia i sí molta d'opinió partidista. Entre l'estil literari i tant interés partidista i tan poc polític teniu molt poca credibilitat i en lo de pallassets teniu raó: ha estat discretet i s'ha quedat curt.

      Elimina