25 de nov. 2014

Violència de génere: llançar la pedra i quedar-se al mig

Estem bocabadats en el que està passant hui dia Internacional contra la violència de gènere. D'una banda, una nota de premsa d'Enrique Estruch, acusant al govern Bloc i PSOE de fer dues activitats en un marge de dues hores, el primer del BLOC i el segon del PSOE, que si no dona temps, i tal i qual. I polititza un tema tan serios com és la violència de génere. Com si fora alguna cosa nova, el tindre duplicitat d'oferta un mateix dia. Quna solemne tonteria! Si hi ha dues hores de diferència entre els actes! Després, clar, el transfons que ningú arribem a entendre, si els del PSOE donen per trencat el pacte...perquè no sen van a l'oposició? I si Compromís.BLOC veu que ni fan ni deixen fer,...perquè no els tira del govern a l'oposició?
Açò com se menja?? jajajaja! i per si fora poc, ara van els del PSOE i diuen que el BLOC ha fet contraprogramació...i publiquen fins i tot una nota de premsa que hem llegit fa no rés.
A vore, tant una activitat com l'altra, haurà tingut treballant varies setmanes als diferents tècnics de cada una de les Regidories, això si, se veu que cada una pel seu compte...perque que ens expliquen com se poden preparar en uns dies tots els actes previstos com a contraprogramació? això va de conya?
Qui escriu les notes del PSOE, Lara Croft? Totes les activitats que hui podem anar a veure suposen molta feina. Totes. El que hi ha és una falta total, això si, de comunicació entre els socis de govern.
Per exemple, per a quadrar les agendes del jutge, del fiscal, del secretari judicial, Guàrdia Civil, algú amb dos dits de front pensa que se fa en un dia?
La jugada li ha eixit molt bé a Estruch, llançar la pedra i quedar-se al mig!
Jajaja com Leónidas en la peli 300...ESTO ES TAVERNES!!!!!!!! A-HU! A-HÚ!! A-HÚ!!!!!

7 comentaris:

  1. Estruch sols es limita a contrastar i informar dels desficacis que fan altres- , I sí, pense que dos hores son curtes pel que he explicat en el meu blog.
    Per tant no mateu al missatger, que la culpa dels destarifs , vullgau o no vullgau ho es fer dos actes sobre el mateix tema en un dia programats a més pel mateix ens públic, en teoría l'Ajuntament de Tavernes ( o seran els partits? ) i més que els socis no sapiguen uns el que va a fer l'altre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tota la raó a Estruch, quan al acte del Bloc han començat la roda de preguntes i ja s'havien fet les 19:30, hora en que ha començat l'altre acte. Que ho diga Enrique,has pogut acabar el primer acte sencer i aplegar al començament del segon?
      I si algú té la culpa és el Sr. Alcalde,perque el passe del video per cultura ja estava programat de feia un mes, i facilment des de la regidoria del seu company Evarist havera pogut ajuntar els dos actes. Havera sigut lo normal, i no haver quedat el Bloc en evidencia, quant el jutge de menors ha donat protagonisme als tècnics de Benestar social, assistents a títol particular perque explicaren el programa Irene, eixe acte que, segons el Bloc, només és competència de la policia. Fins ahí aplega el destrellat polític, ningunejar els teus propis funcionaris per temes partidistes. També s'ha preguntat al acte de jutges i policies referencia a temes de prevenció, responent els tecnics de SS que eixos temes es tractaven a l'altre acte que ja estava fent-se a la casa de la cultura. Kafkià.
      Per acabar,dir que el regidor de Serveis Socials ha acudit als dos actes, i l'alcalde no ho ha fet així amb el de la casa de la cultura, ni cap dels regidors del Bloc. Ara la gent que jutge uns i altres, perque en les editorials dels blogs no es compta tot,uns perque no saben però altres sols la part que els interesa dir.
      Burleu-se d'Enric i Leonidas, a vore si passa com a las termopilas, on va perdre l'invencible exercit persa.

      Elimina
  2. A les huit menys quart mes menys s.ha acabat l.acte en l.ajuntament ... exagerat Enric ...

    ResponElimina
  3. Les huit menys quart acaba el primer acte ... un tal Enric no s'ha enganyat crec.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A l'altra que programen a les 4 de la vesprà, total, el saló d'actes és menut i s'ompli igual. I el jutge podrà sopar i berenar. Un acte cal de setmanes per preparar-se, però per posar l'horari cal tant de temps i no es pot canviar? El del video ja feia un mes que estava posada l'hora. Qui contraprograma quí?

      Elimina
  4. Un tal Manolo ( no Vidal) ni del PP27 de novembre del 2014, a les 16:48

    Hola amics i amigues:
    Ningú li lleva a Estruch el dret de dir el que vulga en el seu blog i que puga fer el que vol per això es seu, ara que no ens vinga volent convencent que ells contrasta i informa despres, que no no s'ho creu ningú. Ni ell.
    Ell parla del politiqueig, quan ell es de la casta del politiqueig dura i pura i ho raone:
    Estem farts de llegir en el seu blog noticies que pren de blog i diaris digitals, pero sempre dona la casualitat que copia i pega les noticies que suposen enfrontament entre els dos partits del govern. Aixina hem vist com fa uns dies copiava l'entrevista amb Borras que apareixia en Safor guia. A vore si ajuda al malestar i a la baralla interna.
    Ara en eixos mateixos llocs d'internet es publiquen notes de premsa del govern on s'informa del que fan. I eixes noticies mai les publica en el seu blog. Busqueu una noticia que haja copiat presa d'algun blog i que parle bé del govern. No cap.
    Ell critica el que ell considera politiqueig dels altres, quan ell es realment qui politiqueja, perque sense ser part en la disputa, damunt ho fa de la forma pitjor que hi ha: per fer crreixer el malestar entre els dos furga i furga nomes per traure rendiment polític.

    ResponElimina
  5. Contrastar Estruch? Informar Estruch? Periodista Estruch? Polític Estruch? Mireu, este senyor du 3 anys aprofitant el treball dels periodistes i dels mitjans de comunicació de la Safor, Levante i Las Provincias, impunement.
    Ha estat copiant i pegant les noticies dels diaris i despres afegint la seua opinió. Informació? Editorials? Este home paga el sou dels periodistes, paga el treball dels mitjans de comunicació, impostos, etc? I damunt, ara va diguent que els mitjans eixos que volen fer que pague les noticies que els copia...es molt fort.
    Be, no vull faltar li el respecte a ningú, però de vegades s'han de dir les coses clares. Vosaltres, els del Diari Valldigna, no enganyeu a ningú, ho digueu clar. Vos agafeu les informacions en sentit de l'humor, i no aneu de mesies salvapatries, de lliberadors, dels d'enmig, de poseidors de la veritat absoluta.
    Comparteisc el que diu un tal Manolo, Estruch actua com ho fan en la natura els animalets que fan que es maten a mossos els mes grans, per vore si cau algo per menjar.
    No enganya a ningú, excepte a ell mateix, que ja es veu governant en 2015. Com diu, les urnes jutjaran a cadascú. No tingues cap dubte. Molt a pesar teu.

    ResponElimina