25 de nov. 2014

Demà dimecres, celebració dels 20 anys de la Penya Valencianista de Tavernes

Si no hi ha contraprogramació....jajaja, no en serio, demà dimecres hi ha una activitat especial, la celebració del 20 aniversari de la Penya Valencianista en la Casa de la Cultura, a les 20 hores. Vindran les penyes de Simat, Benifairó, La Barraca i Favara, a més dels jugadors dela primera plantilla del València CF, que firmaran autògrafs en el Hall. L'acte estarà presidit per l'alcalde Jordi Juan. El regidor d'Esports està molt satisfet per col·laborar en este acte que reunirà el valencianisme de tota la comarca.
Amunt, Valènciaaaaa!!!!!!!! A per 20 anys més!

5 comentaris:

  1. Però, Llàcer, en qué diu que colabora? En cedir la casa de la cultura? Això li ho hauran de demanar a Pilar, que és la regidora del edifici.
    Vaja ganes de foto tenim!
    Vindrà Lim?

    ResponElimina
  2. Quanta ignorància i rancúnia desprenen les teues paraules. Es nota que vos molesta que es facen coses a Tavernes. La casa de la cultura és de Pilar? Amb això que dius aclarixes moltes coses i es fa palesa la manera que teniu els del Soe d'entendre l'Ajuntament. Amb actituds com aquesta no és d'extranyar que cada vegada tingueu més rebuig per part de la gent. Seguiu així, acabareu caçant mosques

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però que dius de rancunia ni de PSOE? Lo que dona este xic al que li posen parcs infantils al bar de casa només és llàstima. Colaborar, diu. Afany de protagonisme!

      Elimina
  3. Perdona que en clave, pero no acavaran casant mosques, per que fa algun tems que les acasen.

    ResponElimina
  4. Però per qué no contesteu? En qué colabora Llàcer? Anar pa fer-se la foto?

    ResponElimina