3 de nov. 2014

Qui diu les veritats, perd les amistads...?

És cert, senyores i senyors, qui diu les veritats, perd les amistads...o com a mínim, enseguida et volen etiquetar dins d'una corrent o un partit polític. En fi, que anem a fer...resignació, paciència ens done el senyor! Ara resulta que tenim indignat al nostre benvolgut sr. Estruch (i no va de conya), que li ha molestat un comentari que li varem fer l'altre dia. I ens tracta de manipulats i manipuladors. Homeeeee! Andevé como t'has puesto! De fet, s'ha indignat tant en noslatres, què no és conscient del que ha publicat. Textualment, ho reproduïm:
" afegim la següent reflexió : A vegades ú es fa el tonto però d'això no te rés, i entre comentari i comentari va calant el seu missatge, el qual d'altra forma no arrivaría perquè alguns que es creuen ser els més lliures no ho deixaríen ... per això es va fer este blog "manipulat" ."
Però sr. Estruch! acaba vosté de reconèixer què va fer el seu blog per "entre comentari i comentari" anar fent calar el seu missatge, és a dir, el de la seua corrent política de cada época! I ho borda diguent: "per això és va fer este blog manipulat". No ho diguem nosaltres, ho diu vosté, què conste! Nosaltres varem fer este blog fa tres anys i pico per agafar-nos en bon humor moltes de les "presumptes" pallasades que veiem dia a dia en la política local, especialment de la ma del PP local, els nostres ídols. I si veiem a algú que fa les coses mitjanament bé, ho diguem, i, sincerament, ens la sua el que alguns vullguen etiquetar-nos. No sap vosté com ens hem rist, l'altre dia fent-nos unes cervessetes, del tema este. Feliç jornada i no s'agafeu les coses tan a pit, què acò és un hobby! Nosaltres tanquem el ticitaca amb este post, per a que ningú s'enfade, va...

8 comentaris:

  1. Indignat ? No home, aixo faltava, sols expose el meu punt de opinió i mai he amagat ni negat q vaig fer Quadern perque en censuraven en altres blogs o m.atacaven i no en deixaven contestar o no com jo volia. I esta era la forma de fer arrivar el que jo pense, entre altres cosses sobre qui i que es manipula, i com es normal el que jo pense ho aplique quant faig política o almenys en part .
    Aixi q tranquils i per la meua part aci tanque tambe el tema. Saluts qui sigau .

    ResponElimina
  2. P.D. Aclarir que aixi i tot Quadern es neutral en el moment en que publica tot el que li envien les forces polítiques democratiques y sense comentar MAI ni a favor ni contra estes , en les editorials i comentaris del editor ja s.opina del que es creu es opinable, el que altres blogs no fan amb altres partits que no siguen dels seus caires, a que no haveu vist res de Units en altres blogs ? Doncs sel.s envien les notes de premsa al igual que Quadern .
    I aixo sols ho fan els blogs de partit.
    Saluts de nou .

    ResponElimina
  3. Esta si que es bonaaaaaaaa, lo que acaba sentint u. Recollons, que Units envia notes de premsa als altres blocs polítics i es queixa que no les publiquen..... Normal. No se que esperes tu que facen.
    Estaran poc contents els del PP vegen que tu li publiques les seues i ells a tu no cap.

    ResponElimina
  4. Ahi está la diferencia entre ser un blog independent encara el seu editor tinga una ideología concreta i els que son blogs de partit encara no porten el nom d este. I tal volta ahí estiga tambe la diferencia entre on estem cadascun.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues jo en este tema estic amb Enric. La imparcialitat i l'objectivitat no existeix. Podem aproparnos a ella pero cadascu veu l'actualitat en funcio dels seus pensaments valors i prioritats. Es en el debat d'idees on la gent pot traure les seves conclusions. I en eixe aspecte el senyo Enric ha tingut, al meu entendre, un comportament exemplar. Amb educacio cadascu, el primer jo, ha pogut defensar el que ha estimat oportu. I aixo jo li dic transparencia, democracía i debat. Sols temen al debat la gent que no te idees. Debatre es bo i Enric ho ha permes. Al cesar lo que es del cesar.

      Elimina
    2. Ai si en La Cotorra lligen l'últim que has dit! Que Enric és transparència i democràcia amb el que publica de comentaris pepers.
      D'acord en que cadascú ho veu segons els seus valors i prioritats,encara que hi ha qui a falta de valors aplica els interessos, o els seus interessos són els seus valors.

      Elimina
  5. No creo que se pueda ser independiente teniendo una ideologia o perteneciendo a un partido. Es absurdo. Es completamente antagónico y nunca podrá materializarse con objetividad. Esto es una utopia. Seamos coherentes en el discurso y con la argumentación, o nunca seremos capaces de hilvanar mensajes con sentido común.
    Por favor.

    ResponElimina
  6. Com que no es pot ser independent per defensar unes idees? No és el mateix independent que neutre, que és com molts polítics volen que siguen els demés.
    I està demostrat que els partits ja no tenen ideologia,sols interessos.
    I parlant de persones,jo crec que Enric no deu tenir interessos privats en la política, almenys això desprèn el que diu.

    ResponElimina