28 de nov. 2014

Última temporada de walking dead a Tavernes, a mossos!!!!

Ho estem veient vindre; si en Sagunt, els socialistes han acabat a hòsties, en Tavernes sembla que acabaran a mossos amb els seus socis nacionalistes. I els del PP, no es quedaran enrere i també se sumaran a la festa! Per cert, sabeu que en el blog dels populars del poble ja estan publicant fins i tot les notes de premsa del PSOE? Recentment hem vist publicades dues. Fiuuuuu, com està el pati de la carn! Ja hem escoltat comentar per ahi que els socialistes han canviat radicalment del cel a la terra desdels resultats desastrosos de les passades eleccions europees, i que a partir d'eixe moment, han canviat! Ja no son els mateixos! Una especie de virus terrible s'ha apropiat d'ells, i, de forma desesperada, estan ja pràcticament a punt d'arribar als mossos amb Jordi Juan i els seus regidors! I ens han dit que mentre els nacionalistes buscaven un remei per a la seua infecció per els resultats de les votacions europees zombies, també s'han infectat els del PP, i un poquet també, sols una cama de moment, els del mig. Aiii, quin espant, quina tragedia i quina por generalitzada! els veïns corren per tots els carrers, les cases estan tancades en forrellat, i els carrers estan invadits de zombies del PPSOE!!! uaaauuuaarrg! oooaaaaaarrrgg! nyam, nyam, nyaaamm!!! Estem acooooollonats!!
Final de temporada, final de legislatura en Tavernes de la Valldigna, i tots a mossos a per l'alcalde!


PD: mira que tenim una parròquia...quines fotos ens envieu al mail...no ens doneu idees! a vore ara qui s'acosta per l'Ajuntament, a vore si en peguen uns mossets quant anem a fer algun tràmit!

4 comentaris:

  1. no respecteu res, sou uns bufons medievals, uns caxondos mentals, uns clows, i si vos agafen els zombies, ...açò fa olor

    ResponElimina
  2. Es cert, desde les eleccions europees, els socialistes de Borrás, que no és igual que dir els socialistes de Tavernes, estan molt nerviosos i van a la yugular.
    Van començar eliminant al cap de premsa de l'Ajuntament, amb l'amenaça de no votar els pressupostos. Van votar en contra dels seus companys regidors del Bloc. Van demanar la dimisió de Jordi Juan en festes. En roda de premsa han amenaçat no votar pressupost 2015. Han donat per trencat el pacte de govern, però encara no han tingut la decència d'anarsen.
    Borrás és un zombie, un cadaver polític, i no es conscient del que significa treballar en objectius a llarc termini.
    Trist.
    Molt trist.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Més trist és que després de tot això el Bloc no els tire fora. Per qué?

      Elimina
  3. I promet a mans plenes. I quedarà molt mal per que no ne cumplirà ninguna. Es una aposta a cavaller perdedor.

    ResponElimina