7 de nov. 2014

De Valldigna connection i "otras autoridades" se situa en segon lloc de noticies més llegides

Este post s'ha situat en segona posició dintre de les nostres noticies publicades! Encara que a molta distancia de la primera, "Un tsunamí arrasarà Tavernes", publicada en 2012 i que va arribar a les 3.236 entrades.
Arreaca! Ara va i resulta què Manolo Vidal, ex-alcalde del PP de Tavernes, que cobra 3.000 euros al mes d'assessor de Diputació pel Partit Popular, i que en 3 anys no ha aconseguit ni un cèntim per a Tavernes, li ha aconseguit a Benifairó 198.864,88 euros IVA inclòs de la Dipu!. Nyàs, coca! Una pasta gansa per instal·lar gespa artificial en el seu camp de futbol. El fet de la gespa per a Beni, ens sembla molt bé i serà una important millora de les seues instal·lacions, però els tirs no van per ahi...ens ha sorprés el paperot del portaveu del PP de Tavernes...que fort, no? Tant d'omplir-se la boca que si el meu poble, que si tal i qual, i a l'hora de la veritat, a Tavernes en 3 anys no ha gestionat que arribe ni un chavo???
I acaba ací la cosa, s'estareu preguntant, sufrits lectors, eixa era la Valldigna connection? Doncs no, perquè tambe ens han dit que en Barx ha passat exactament el mateix. I, ara ve lo bò del cas,...a que no sabeu quina empresa va a fer el treball? A que no sabeu qui és l'administrador únic de l'empresa que va a fer eixa instal·lació? Doncs ho va a fer l'empresa MJP Sistemas Técnicos SL, que te d'administrador únic a l'ex cap de campanya i ex regidor del PP de Tavernes, Miguel Angel Chover. Quines coincidències te la vida, veritat? I encara hi ha qui diu que el món no és un mocador, de menut què és. Esta empresa te domicili social en València, però el telèfon és del poble. Curiós.

Hem aconseguit esta informació deprés de 300 hores d'investigació, de cremar 3 parells de sabates, botar parets, creuar barrancs, fer pols 2 mòbils...encara que algo ha ajudat el que ens passaren per mail, algun o alguna fan de Vidal, ejem, ejem, algun document....

la foto és del mes d'abril de 2014. En la web de Diputació cita a Manolo Vidal dins de "otras autoridades". Si algú ens digueu, és que Manolo no ha fet cap gestió, aleshores...que pinta en la foto, si no ha fet res? Xuclant càmera? O passava per alli? (La Tramitació de l'adjudicació de l'obra en Benifairó ha segut pel procediment negociat sense publicitat, amb data 22 de juliol de 2014)

9 comentaris:

  1. Amiguets del PP per a la gespa, amiguets del Bloc en FCC i Festivern. Empatats a corrupció. Quin honor,tindre estos polítics!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Te s'ha oblidat la teva amiga Susana Diaz i els seus silencis calculats amb els Eres. Podría continuar amb els Posecorruptos. Pero no hi ha prou espai. Pen cert a vore si jubileu a Cipria Ciscar que porta 30 anys en cotxe oficial.

      Elimina
    2. No tinc cap amiga Susana, els anònims ens els reparteix el administrador d'ací,però no li veig el trellat,si torne a comentar com anònim igual em posa altre nom i quedeu tots igual.
      D'acord amb tot el que dius del PSOE, Hyek o qui sigues.

      Elimina
  2. Em sembla hipocresia de dretes en estat pur, a banda que les casualitats no existeixen. Aci en este tema hi ha alguna cosa que fa olor a podrit...i més, tan a prop de les eleccions municipals de 2015.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, les casualitats no existeixen, només que en FCC, el Festiver, l'associació taurina a Tavernes i a les oposicions a cap de policia. Meres coincidències.

      Elimina
  3. Ja voreu com açò no ho publica LP, si fora coses tipus analítiques, bous o altres semblants, a 5 columnes. Que ens juguem que ara el "periodista" no traura la notícia de les xarxes socials? Jo me jugaria els baixos. I no perdria.

    ResponElimina
  4. M'apunte. Jo tampoc els perdre.

    ResponElimina
  5. Amic ni social ni listo. Es cert, als comentaristes anònims vos posem un nom, el primer que ens ve al cap. Hem dit moltes vegades que no publiquem anònims, i molt de temps hem esborrat sistemaricament tots els anònims, fins què varem avisar el procediment.
    Signeu en el nom que escolliu, please.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ni social ni listo. O soc un altre?9 de novembre del 2014, a les 23:09

      No és el mateix no publicar anònims que convertir-los en "pseudònims anònims". De totes maneres millor això que no publicar,però no millora en res l'anonimat dels comentaris.

      Elimina