21 de nov. 2014

Important!! L'Ajuntament va a contractar a 36 persones durant 6 mesos!

Acabem de saber que l'Ajuntament de Tavernes ha rebut una subvenció de 270.000 euros de la Conselleria d'Economia, Industria, Turisme i Ocupació destinada a fer un taller anomenat "Revalorització dels recursos turístics i naturals". La subvenció de la Generalitat més altres 50.000 euros de fons directes que aporta l'Ajuntament de Tavernes permetrà la contractació de 36 persones durant sis mesos. El taller representa una inversió 322.000 euros.


L'actuació serà en zones i paratges tan emblemàtics com el Racó de Joana, l'ermita de Sant LLorenç, el Mirador del Mediterrani, els ullals, i parcs i zones verdes del municipi. A més es recuperaran àrees recreatives, sendes, parcs i jardins i s'oferiran serveis d'informació turística, acompanyament i divulgació dels recursos naturals.L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha mostrat la seua satisfacció per la noticia i ha considerat que "Tavernes rep subvencions amb tota la normalitat. Recentment hem contractat 29 persones en el Pla d'Ocupació conjunt de les Administracions, també anem a contractar a 16 peons agrícoles amb una nova subvenció estatal del SEPE i ara hem tingut la gran notícia de rebre aquest taller d'ocupació on anem a contractar a 36 persones".




L'actuació serà en zones i paratges tan emblemàtics com el Racó de Joana, l'ermita de Sant LLorenç, el Mirador del Mediterrani, els ullals, i parcs i zones verdes del municipi. A més es recuperaran àrees recreatives, sendes, parcs i jardins i s'oferiran serveis d'informació turística, acompanyament i divulgació dels recursos naturals.El taller contractarà 30 alumnes-treballadors, un director, tres monitors, un auxiliar administratiu i un professor de suport per a l'educació bàsica. Hi haurà les especialitats de jardineria i restauració del paisatge, educació ambiental i control i protecció del medi natural, i cadascun dels monitors serà responsable d'una especialitat.
El regidor responsable de l'àrea de Foment, Josep Llácer per la seua banda ha  indicat que "el taller ha de començar abans que acabe l'any, possiblement el dia 29 o 30 de desembre amb una durada de sis mesos. Les contractacions dels alumnes es faran a través del SERVEF mentre la contractació del professorat es farà directament per part de la Conselleria". El regidor ha aconsellat que tots els interessats consulten els terminis i les bases en la pàgina web de l'ajuntament www.tavernes.es.

Els interessats, siga com a professors o alumnes, poden consultar condicions i bases generals als enllaços

http://www.tavernes.es/images/stories/Documents/Foment/004140113.001%20Bases%20personal%20administratiu%20i%20docent%20TALLE%20OCUPACIO.pdf

http://www.tavernes.es/images/stories/Documents/Foment/004140114.001%20Bases%20alumnes%20TALLE%20OCUPACIO.pdf
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada