19 de nov. 2014

Fantasies PPopulars d'ahir i hui, presenten....(és que no podem en ells, xè!)

El PP de Tavernes ha publicat una nota de premsa, anomenada "El  partit Popular lamenta el despotisme del nacionalista Jordi Juan", què, si la veu Ana Pastor (la periodista, no la del poble) en el seu programa de la Sexta, es queda sense cartells de FALSO jajajaja.
Anem allà:
Fantasia 1: "No hi ha excusa que valga per a explicar perquè en tres anys ni s’han pintat els passos de zebra, ni s’ha treballat per a ampliar el cementeri, ni s’ha fet una gestió activa dels recursos de Tavernes". Les actes i les notes de premsa, estan per algo! vots del PP en els plenaris per fer estos temes: EN CONTRA. Esta fantasia és FALSA.
Fantasia 2: "El senyor Juan s’ha dedicat a no fer res. Ha paralitzat la ciutat, no ha invertit". Desde l'any 2011 fins al 2013, l'Ajuntament passa d'un dèficit de tressoreria negatiu de 4'5 milions d'euros, del PP, a un superàvit de 1'5 milions d'euros. En l'apartat pressupostari s'ha passat d'un resultat negatiu de 2,1 milions a un superàvit de 2,3 milions.Objectiu del govern repetit a tota hora: reduïr dèficit i endeutament. La fantasia 2, també és FALSA.
Fantasia 3: "Ha incrementat la contribució descaradament. En quatre anys ha recaptat als ciutadans 4’5 milions d’euros més que quan governada el PP". Ésta és bonisima. El PP va modificar la revisió dels valors cadastrals l'any 2006, fins el 2016 amb pujades de la pata del macho cada any. Jordi Juan aconsegueix del Ministeri d'Hisenda una reducció del 20%, amb la qual cosa des de 2014, 2015 i 2016, s'estabilitza i no hi ha més pujades, sols les derivades del canvi de la fórmula d'aplicació del Ministeri d'Hisenda. A més, el Ple municipal va aprovar per unanimitat el tipus de gravamen. El PP va votar a favor!! jajajaja. Així, la fantasia 3, és FALSA.
Fantasia 4: "El Partit Popular, com sempre ha fet, defensarà que prevalga la construcció de la segona fase del col·lector de la platja. Proposa que s’oferisca ajuda a Adisva per a acabar el seu taller ocupacional. Defensarà que s’inicien els tràmits per a executar el mur de Vergeret i que es faça un pla global de manteniment de la via pública". Tema col·lector, ADISVA,Manteniment: contemplat en el pressupost de 2015. Tema mur estaria pendent d'una modificació de crèdit quan estiguen els permisos Esta fantasia, també és FALSA.
Fantasia 5: "És intolerable que en Tavernes hi haja un desgovern en el qual els socis de govern no s’aguanten". Vist el vist, i ja totes les cartes damunt de la taula, esta fantasia és VERTADERA.
Fantasia 6: "El senyor Juan vol governar tenint només 5 dels 17 regidors. Va començar el seu mandat amb un Tripartit. Va expulsar a una regidora per demanar més ajudes socials als veïns". Evidentment a Jordi Juan li agradarà governar en minoria, però se pot fer. De fet, l'anterior legislatura i segons ens han dit fonts ben informades, sols s'ocupava directament l'alcalde i els funcionaris. I expulsar a la trànsfuga va ser perquè volia 90.000 euros si o si, en 3 anys, i no volia explicar per a què. Les ajudes les demanava per a algun amic molt a prop, no pels veïns. Esta Fantasia és FALSA. 

(Sempre agraïm les col·laboracions què ens aporteu, evidentment. Hem contrastat les informacions, i són certes. Gràcies per tot, "garganta profunda", qui sigues.)

3 comentaris:

  1. Fantasia 1:
    Com que el PP vota en contra? que el Bloc només fà cas del que vota el PP? Els dos primers anys amb majoria absoluta del tripartit patien del que votàva el PP? I després,quant convoquen un plenari urgent quan dimiteix Ferrando per aprofitar la majoria, perque no claven totes eixes obres en eixa votació?
    Fantasia 2:
    Sí, part de raó, fins el 2013 lligats de mans i peus amb el deute i prohibició d'invertir en obra, però al 2013 ni tot el 2014 que portem no es poden pintar pas cebra ni canviar papereres, s'ha de fer immediatament abans d'acabar legislatura. No és negre, però tampoc és blanc.
    Fantasia 3:
    Ahí el PP no deuria dir ni mú,per les pujades que vàren fer ells, però el mateix Jordi que va aconseguir la rebaixa d'hisenda va tindre por a deixar a zero (0'45) el coeficient municipal, i sembla que més que pels diners (no deuria significar massa diferència) seria per no coincidir en cap de la opossició ni dels socis.
    Fantasia 4:
    Si el PP defensa tote eixes obres, encara que no ho pense, ens dona igual, el que ha de fer ara el Bloc és,com ha dit que farà, executar-les totes.
    Fantasia 5:
    Vertadera, i jo afegiría que passant per damunt dels interesos del poble.
    Fantasia 6:
    No sé a qué es referiu quant dieu que "només s'ocupava el sr. alcalde i els funcionaris". De qué, de la feina de les regidories de Karina? Pues no, l'alcalde firmava i firma el mateix, i pel Braç treballador crec que l'han vist ben poc, si és que algú l'ha vist.
    I si tant segurs que Karina volia 90.000€ per a ella o un amic, primer digueu noms i doneu proves, i després, al jutjat. No es pot tirar la pedra i amagar el braç, queda molt lleig.

    ResponElimina
  2. Un aclariment: el coeficient municipal no es pot deixar a zero. Legalment va del 0'40 al 1'1.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Llig que després de zero pose en parèntesi el % que jo creia mínim (0,45). Es veu que en realitat es quedarà a 0,45 i el minim possible seria 0,40. De totes maneres dona igual, no canvia res del que volia dir, que el Bloc no ha deixat al minim possible el coeficient municipal que depèn del govern local.

      Elimina