17 de nov. 2014

Pacte de govern: tant ha anat el cànter a la font, que s'ha trencat

En el tema del ja més què evident trencament del pacte de govern entre Compromís-Bloc i el PSOE, de l'AJuntament de Tavernes de la Valldigna, veiem que ha passat com en la frase aquella de tant va anar el cànter a la font, que al final se va trencar. I pensem que així serà, perquè el PSOE ha canviat de manera radical la seua actitud amb els seus socis de govern des de les passades eleccions europees, en que van traure uns resultats molt roïns.

Des d'eixe moment, ens hem assabentat que és una constant les nyenades què s'estan arreant. Hem escoltat a l'alcalde diguent què fa una valoració positiva del pacte fins les passades eleccions europees, i què ara, atenent a l'actitud dels seus companys de pacte de govern, que l'han amenaçat no votar els pressupostos 2015, ha dit que no descarta rés. Se pot dir més alt, però no més clar. Si el PSOE no abandona les seues delegacions, tot apunta a que l'alcalde serà el que li les llevarà, si voten en contra.

Tant d'apretar, tan de tensar la corda, al final se trenca. Nosaltres havem dit prou vegades que esperavem la dimisió dels socialistes, després que havien demanat la dimissió de l'alcalde en les passades festes del poble, i després de la roda de premsa de Borrás de divendres, també. Però, no. No dimiteixen, i d'altra banda, estavem sorpresos de la paciència de l'alcalde, que no tallava l'assumpte per lo sà.
Pensem què s'han creuat massa línies, i com diem, tant ha anat el canteret a la fonteta, que al final, s'ha trencat. Pensem què és una pena, penita, pena.

(la foto, abans que ens pillen, l'hem agafat de la Cotorra. Refotre, l'altre dia agafarem una de Quadern, i enseguida Estruch ens va pillar!!jajajaja)

9 comentaris:

  1. Si l'Alcalde trenca el pacte al proper pleno li pot volar el sou : No serà per això tanta paciència ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'endema a donar classes a la Universitat. ¿On està el problema?

      Elimina
    2. El problema està en que no té plaça fixa, per molt doctor que siga.

      Elimina
  2. El que està clar, pensem, què al menys un sou volarà. L'altre seria fent una moció de censura junts el PP i el PSOE, si se pot fer. I en 6 mesos el que volaria no, se desintegraria, no seria un sou...seria un partit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que va a volar, més enllá de sous o partits va a ser un govern, que és lo únic que ens interesa als ciutadans, com va a quedar la gobernabilitat de l'Ajuntament. No és important qui cobra ni quin partit s'afona sino com es solucionen els problems i quí prenga les decissions. I si es queda el PSOE fora, l'alcaldia perd tota la seua força encara que no presenten cap moció, tindrà a tots els regidors en contra en tots els plens. Si això no li preocupa al Bloc és que li dona igual la gobernabilitat del poble, tal vegada com queda poc per acabar i lo únic que li interesa és la imatge del partit de cara a eleccions i no pateixen gens. Lamentable pels dos costats.

      Elimina
  3. Crec que no es aixina. Al bloc si que li deu preocupar la gobernabilitat i el pacte. Pero ja portaven casi tota la legislatura alguantant els palos i els vots en contra de l'oposicio, el PP. Ara que fem amb el psoe? Tampoc deixa fer obres i inversions necessaries? Ja es va dir al 2011 que esta legislatura tindria que ser austera, s' havia de estalviar en tots els servicis i que aixina i tot voriem si al final de lesgislatura, ARA, es podries fer millores i inversions al poble sense hipotecar-se mes i crear mes deute... Es l'hora! Que fem? Ni colector, ni mur, ni passos de zebra, ni asfaltat de carrers, ni ninxols del cementeri, etc. Venga ya home! Que tot es important! No es tracta d'eleccions, es tracta del funcionament del poble i eixes obres les porta reclamant la gent ja fa temps!!

    ResponElimina
  4. Aci tenim un problema i és que el PSOE despres de les eleccions ha vist que la manera de salvar alguna cosa en les eleccions i arreplegar uns vots es que no puge Compromís, i ha vist que com sempre passa l'alcalde arreplega els merits i les critiques.
    I en este cas són més merits que critiques. I el PSOE ha dit: si es fan cinc coses abans de les eleccions tot el mérit sera per a Jordi, més propaganda, pues no, no s'ha de fer res, tenim que paralizar els pressupostos i que s'aproven despres de les eleccions i ara que no es faça que s'ho menjarà tot ell.
    No hi ha més. Eixa es la verdadera causa del vot negatiu del PSOE. No volen que es faca res perquè tenen por que s'ho emporte Jordi. El poble no els importa res, nomes tindre bon resultat.

    ResponElimina
  5. El cas és molt més senzill i molt més complicat: el Bloc és anti-colector perque és antiAceplat, cosa que és de domini públic, també fent les xicotetes coses pel poble aplega a vista de molts més votants. La part electoralista que nega Victor no es diu per la característica de les obres sino pel desinterés durant 3 anys i les presses ara a pocs mesos d'eleccions. Per contra qui més s'ha preocupat per la platja i s'ha reunit amb Aceplat han estat Victor i Carme, esta ultima regidora de platja i Turisme.
    El fet per part del Bloc de dir que el PSOE no vol cap xicoteta obra és de clar enfrontament, quan Victor no ha dit mai eixes paraules, ha dit que dona prioritat al colector, no que vullga més obres. I l'altre fet del Bloc que ara diu que pot finançar el colector a varios anys,però que la licitació i l'obra es pot fer molt llarg,és la manera de desdir als demés que no volen el colector,però també dir que el volen sense presses,no és un objectiu com la seua proposta inicial que sí la volen fer abans d'eleccions. Crec queda clar que la postura Bloc és electoralista quan diu d'obres imprescindibles mentres durant més de 3 anys han estat totalment prescindibles.
    Tot això llevat d'altres desafortunats comentaris privats dient que a la platja són 4 gats, o que qui ho va fer mal va ser el PP (que té que vore la fam amb les ganes de menjar).
    Lo dels mèrits del alcalde que diu la Gata no té trellat,pues si l'alcalde fa el colector tindrà el mèrit d'haver fet i acabat una gran obra, i a més a més que no va saber o voler acabar el PP, sona a que el Bloc no vol fer allò que sap que siga intenció del PSOE,per voler diferenciar-se dels socis.

    ResponElimina
  6. col·lectoret roget i blavet18 de novembre del 2014, a les 23:26

    Altra versió, el BLOC anti ACEPLAT? Més bé tot el contrari, sols tens que fer un colp d'ull al facebook d'ACEPLAT, on publiquen i enllaçen qualsevol noticia que siga contra Jordi Juan, quant un perfil d'una associació de comerciants no deuria d'entrar en eixes històries.
    Respecte al tema del col·lector, torna a visionar la roda de premsa, i voràs com se diu clarament que hi ha uns terminis FIXES per fer el col·lector, siga com diu Borrás o com diu l'alcalde. No és sense preses, ací l'únic que s'ha reunit amb qui tenia que reunir-se i no una vegada, sino varies vegades, i algunes acompanyat per Carmen Canet, ha segut Jordi Juan, i no d'ara, sino de fa quasi 3 anys.
    Perquè creus que s'han aconseguit els permisos? Perquè ha anat Borrás? Si no sabia ni el cost del projecte! Ni els detalls, ni s'ha reunit amb ningú de la CHJ! A vore, és molt fàcil...se li pregunta al regidor d'Hisenda en qui i en qualitat de què, s'ha reunit en la CHJ. Així de senzill. I lo de les obres electoralistes que dius tu, pots revisar la web der l'Ajuntament, on estan publlicades les notes de premsa, i voràs com al prinicipi de la legislatura Jordi Juan va dir que no hi hauria inverssions, al menys mentres no es sanejaren els compters i el deute municipal, i que si se podien fer, seria cap al final de la legislatura. I això és fàcilment comprovable.
    I és lamentable que la persona que està solventant el desastre que van deixar els peperos, la critiqueu. Això si que té collons!
    Mira, amb els pressupostos de Jordi Juan, tindrem tot el que necessitem: col·lector i millores de poble i platja. Sempre i quant el PP i el PSOE vullguen, clar. Si els interessa el be del poble o sols van a mirar interessos electorals, clar.

    ResponElimina