7 de nov. 2014

Habemus avantprojecte de pressupostos 2015....tan pronte???

Jaaaa? Tan prompte?? L'alcalde Jordi Juan ha lliurat l'avantprojecte de pressupostos de l'any que ve, per aprovar-los enguany abans que acabe 2014. Ha dit què és ""és realista, les despeses d'adapten realment als ingressos i es dóna prioritat a les partides de Serveis Socials i de conservació dels edificis i vies públics, a més de ser un document responsable on es garanteix el funcionament normal dels serveis públics del municipi".
També ha explicat que el pressupost "ja compleix les previsions indicades pel govern municipal en les assemblees ciutadanes i reunions de barri, en el sentit que una vegada sanejada l'economia municipal es podria iniciar alguna petita inversió usant recursos propis i sense haver d'acudir als préstecs bancaris".  


El capítol dos de despesa corrent abaixa amb l'objectiu de destinar 900.000 euros a inversions. Entre les que ha comentat Jordi Juan estarien la pintura de passos de vianants, construcció de nínxols, la regeneració del llac de la Goleta, esports, millores en parcs, jardins i via pública en general així com diversos edificis municipals. El pressupost contempla també una partida de 100.000 euros destinada a ADISVA perquè acabe el seu taller ocupacional. La disminució del capítol dos  ve donada per un ajust a la baixa de les despeses de totes les regidories  a excepció de Serveis Socials.

(Posem la foto de Jordi Juan dedicada a tots els que diuen que som de Compromís jajaja, per a tots els que diuen que si som del sector jove i tal i qual, perquè ens riem molt en les noticies que publiquem. Jajajaja!
A que posem una foto de l'alcalde en totes les noticies? )

3 comentaris:

  1. No t'has enterat que entre Victor i Manolo li han llevat les preses al xiquet? No hi havia cap motiu especial per convocar Junta de govern urgent per aprovar el pressupost i li ha eixit el tir per la culata. Espere que no hagen pogut cobrar els sous de la Junta en no celebrar-se. Diuen que Victor tot és preguntar explicacions sobre el pressupost i els socis ni li contesten,després voldran que el vote de cabotà. A lo millor li ho té que explicar Manolo o Karina,ja,ja,ja, el món al revés, el Bloc volia deixar sol al PP i qui s'ha quedat sol ha sigut ell.

    ResponElimina
  2. Victor i Manolo...PSOE i PP...ja van maquinant juntets de la maneta? Ja estan preparant el possible pacte PPSOE?
    Ja estan atacat a l'alcalde, tractant de deixar-lo sol? Sancho, la meua llança i Rocinante, que tenim que desfacer entuertos!
    Malandrins, no podreu contra la veritat i la justicia!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No cal que vagen de la maneta, el PP va amb tot en contra del qui mana, com a bona oposició destructiva, i el PSOE vota en contra només quan li obliga el seu soci. Abans d'entrar a la Junta el portaveu del PSOE va demanar a un regidor del Bloc que li explicarà punts del pressupost que no tenia clar, per fer-se una idea abans de votar. La resposta (i això que es té a eixe regidor com a una persona de seny) va ser el silenci. Així que per no votar amb els ulls tapats el PSOE va votar en contra. I el PP, davant lo inèdit de la situació,va fer el mateix, sense saber de que anava la cosa entre socis. L'únic motiu que li trobe a la postura del Bloc és voler fer quedar mal al soci, però a canvi de perdre una vesprada i quedar en ridícul davant els que s'hagen enterat del cas.
      La veritat i la justícia,diu el de la triste figura!

      Elimina