15 de nov. 2014

Crisi interna del PSOE de Tavernes: nosaltres si valorem el paper de Carmen Canet

L'any 2013 varem publicar un post on diem que cada 29M recordariem el paper jugat per la regidora socialista Carmen Canet en la nostra història local. Nosaltres, i moltissimes persones del popble, ho recordarem sempre, recordarem el dia en què la Democràcia va triunfar, on gràcies al valor d'esta dona la dreta i la trànsfuga no van poder acabar la seua mena de colp d'estat, la moció de censura que volien fer-li al govern. I com li està pagant una part del seu partit, el PSOE, eixa tasca a Carmen Canet?
Deixant-la de costat, ignorant-la, usurpant les seues funcions i la seua presència en actes socials. Pel senyor Borrás. La comunicació ens diuen què és inexistent. No se comuniquen per a rés. De fet, recordeu les clavades de pata de Víctor en el tema del col·lector de l'Avinguda, el passat mes d'octubre? Per no parlar en Canet. Recordeu que Borrás va demanar una cita amb el Conseller Moragues per tractar el tema del col·lector, ignorant totalment a la regidora d'Urbanisme? I en el tema del mur del riu Vaca, que ara sembla ser el detonant del més que possible trencament del pacte de govern? Això és molt bo, tu...Hem obert el google, i hem vist que en desembre de 2013, la pròpia Carmen Canet i l'alcalde ja llançaven un missatge de tranquilitat explicant el tema del mur. Fa un any!
 I en el video que han publicat els del PSOE local en la Veu de la Valldigna de la roda de premsa de Borrás? Ens mostren a la seua companya de govern, Pilar Altur, en peus, i no sentada amb ell per oferir la roda de premsa (no siga cosa que la premsa no el publique en tres quarts i li faça ombra...)
Crisi interna? gent històrica del PSOE parlen obertament del tema, i de les ganes de protagonisme del regidor d'Economía, de moment al menys dues setmanes més, Víctor Borrás.
La nostra pregunta i (redoble de tambors...brrrrooooom brrooooommmmm ):
En cas d'haver segut Borrás, i no Carmen qui havera tingut que jugar-se el tipo....HO HAURIA FET?
Carmen, eixiràs de la política per la porta gran, com una senyora. Alguns no podran dir el mateix.


11 comentaris:

  1. Carmen tiene más dignidad que todos los que estan en el gobierno juntos. Lo que le estan haciendo es una terrible injusticia. De que van? Con los años de trabajo y sacrificio que le ha dedicado a su gente y a su partido, y que ahora venga un guaperas y la trate asi. No hay derecho.Es muy injusto. Ánimo Carmen.

    ResponElimina
  2. Oi, excussesss, Estruch, sen's ha passat di d'on hem agafat la foto, que ha segut del Quadern! Jajaja, no se li escapa ninguna, eh? Per cert, que li sembla el que li estan fent a Carmen, sabem com hem llegit moltes vegades que te una bona amistad en ella?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un joc de punyades damunt la taula d.uns i d.altres i si la cosa no canvia als no adscrits que de francotirador pegant tirs a tot el que es merege i si ho fa be s.està tan bé ... o no ?

      Elimina
  3. Saps tu molt de la crisi interna dels socialistes. Això a que ve ara? que vols també pujar a la burra del Bloc? No tens més temes que tractar?. Carmen no està perque estava treballant i per eixa raó no es va sentar Pilar, perque no estaven els tres. I tota la rastrera de mitges veritats que dius. Més val que te n'assabentes bé de les notícies i les publiques amb exactitud, que per manipular i fer això ja tenim altres blocs al poble

    ResponElimina
  4. Pot estar vosté segur que el que escrivim està agafat quasi literalment del que hem escoltat de històrics socialistes, i a més, li podem dir que no escrivim ni la mitad del que sabem, perquè a la definitiva, el blog el fem per informar i agafar nos en bon humor el circ de la política. Arribem fins on arribem. Ara, si vosté vol que continuem, igual....igual....publiquem més detalls...vinga, a passar ho bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Qui es gita amb xiquets s'alça pixat15 de novembre del 2014, a les 21:22

      No n'hi han prou per publicar més detalls.

      Elimina
  5. Valoreu el paper de Carme.
    Clar, jo si fora del. Bloc també valoraria una regidora tinent d'alcalde que no és del partit pel qual entra a l'Ajuntament. La regidora florero està molt valorada en el Bloc, no dona gens de feina i fons i tot ajuda en les mocions de censura com un borreguet.
    El que ja no es valora tant en el Bloc es a Victor, este ja no pega tantes cabotades.

    ResponElimina
  6. Ara en serio, Felipito Tacatum, o Felipita, considerar a la teua companya regidora florero, i parlant per primera vegada en serio, demostra clarament que teniu un problema greu dins del partit, més enllà d'una crisi de moral, respecte i falta d'educació. Com estarà lamentant haver donat la cara per personatges com tu. I encara més, estem segurs, per que veiges la diferència de persones i caràcters, estem segurs que sabent ho, hauria fet el mateix pensant en el benefici social del veins. Arrea, ens ha eixit un poc a li Scarlatta Ohara, de lo que el Viento se llevó...però és una veritat com un temple.
    Regidora florero....mes val ser florero que cactus!

    ResponElimina
  7. Almenys els florers porten algo bó com son les flors i no cardos borriqueros com en altres llocs ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per això la valoren tant al Bloc,Enrique. Mentres siga florero es bonica,però quan no ho és i parla ja no els agrada tant, com en nitvella o el triatló. Per això li fan ara la vida impossible a Victor, han dit literalment que pensar diferent a ells és posar pals al carro.
      Venen temps de videos a YouTube.
      Propose que pengen també els plenos al canal de video, això estaria divertit.

      Elimina