24 de nov. 2014

Com se menja que se li done presència mediàtica a la trànsfuga del poble?

No entenem com a una regidora que està en el grup dels No Adscrits de l'Ajuntament, :
1 - expulsada del seu partit, EU, des de l'inici de la legislatura.
2 - que volia, presumptament traure-li si o si als seus socis de govern 90.000 euros per contractar a una persona molt a prop d'ella sense donar cap explicació.
3- Que presumptament, el mateix dia de les eleccions municipals de 2011 va dir als militants d'EU que anava a pactar amb el PP, a canvi de 60.000 euros anuals i 2 anys d'alcaldia.
4- Què va pactar amb el PP inicar una moció de censura que després la justicia ha dit clarament que era il·legal, perque és una regidora trànsfuga.
5- Que s'autodenomina regidora progressista...
6- Que no pega palo en l'aigua en l'Ajuntament.
7- Que va rebre de mans de l'alcaldia el tindre a la seua disposició a tots els funcionaris de l'Ajuntament per a treballar una proposta de les vivendes pels desnonats des de principis d'any, i encara no ha menejat un dit en el tema. És a dir, la trànsfuga interessada en fer serveis socials, va voler presentar una moció en que demanava "que es realitze una relació dels habitatges buits de forma permanent (més de 2 anys) que pertanyen a entitats bancàries en Tavernes de la Valldigna, instant-les a llogar-los o cedir-los en lloguer social. Si després de la petició, les entitats no actuaren, l'ajuntament iniciaria un expedient sancionador que, en casos d'infraccions molt greus, podria arribar a la quantia de 100.000 euros". Com no va poder presentar la moció, l'alcalde li va dir que presentara un informe al Ple, per poder estudiar el tema. 9 mesos després, com un part, encara estan esperant els funcionaris que els diga; xè, senyores, anem a treballar este tema! jajaja pa cagar-se!

No entenem que una persona aixì, que no representa a ningú, amb eixe palmarés, tinga atenció immediata dels mitjans de comunicació, escrits i digitals. A esta persona sols la tindriem que anomenar per recordar-li que li ha segestrat l'acta de regidora que li correspon a Esquerra Unida. Karina, torna l'acta als seus propietaris, a EU. I prou! 

image: el PP local portava a la tràsnfuga inclús als seus actes de partit, xè! 

3 comentaris:

  1. Els punts 2 i 3, directament, ciència ficció. Amb el 5 no sé quina pega té ningú en com s'autodenomine, en veritat totes les seues propostes han estat progressistes. Les del govern no totes han estat igual: retalls,despeses grans en boatos,atac als sindicats interns,assessors externs... Sobre lo de tornar l'acta al partit,crec que tampoc ho van fer Oltra ni Mollà... Pregunteu als majors i que us ho expliquent

    ResponElimina
  2. No ens inventem res del que escrivim, i no ho contem tot. Del punt 2 no hem dit que ho volia per una persona amb la que comparteix carro i el que va dins, i de Gandia.
    Tampoc hem dit que, el dia d'eleccions, després de la mitjanit i de reunir-se Karina i Vidal moooolt a prop del passeig del País Valencià, la trànsfuga va anar a la seu, on ja no quedaven molts militants, i va dir exactament el que havem escrit. De fet, tots els militants d'EU ho saben perfectament . i des de la nit d'eleccions, més que progressista, semblava ocultista, perque va desapareixer del mapa. La mateixa nit d'eleccions volia vendres al PP. La mateixa nit d'eleccions va trair els seus companys i els votants que havien confiat en ella i que mai haurien votat al PP. Ha de tornar l'acta de regidora perque cada vegada que vota amb els interessos del PP en l'Ajuntament, desprècia la voluntat de tots els votants d'EU, se la passa pel forro.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fan-ta naranja, Fan-ta limón25 de novembre del 2014, a les 13:15

      Ara resulta que una regidoria pot crear un lloc de treball i posar a dit al qui vullga, això qui s'ho creu? Encara que la intenció fora eixa, que no ho sabrem mai perque no s'ha dut a cap, i personalitzar amb noms és molt agosarat,sols Suposicions. Hui per hui,l'únic que ha consentit familiars a dit treballant (entenent partit com a familia) ha estat el Bloc,tot i passant per damunt Karina i el PSOE en la decissió.
      Que Karina va dir que volia sou i anar amb el PP. Hi ha gravació o nota signada per ella? Pues això, supossicions. I els d'EU no la expulsen eixe mateix dia? I en cas de que fora cert, qué? Ho va fer, això? Ho va tindre molt fàcil, molt més que en la moció. Si voleu,parlem també de les pressions de votar a cegues i sense condicions, com li va voler imposar el partit. Es veu que no hi havia gens confiança en el cap de llista i no haurien parlat mai del cas poc possible de que es puguera fer un pacte progressista. Molt incauts abans eleccions i molt prepotents després, estos d'EU. A això no li doneu cap importancia perque desaparega la nit abans. I de segur que no t'interesa sentir totes les bonicaires que li dedicaren els pesos pesants del partit a la seua cap. No, no va ser el partit, mira sino si va haver-hi militants que deixaren el partit arran del cas. No, no va ser sols una persona contra el partit, va ser una crisi del partit.
      Després de dos anys de regidoria, Karina demostra que deixant-la fer, NO ÉS una bona gestora, es queda en les paraules i pocs fets, però NO CANVIA el seu discurs, NO COL·LOCA cap persona i RENUNCIA al seu sou de regidora ABANS que li lleven les competències. El Bloc, per contra, només entrar duu a juí al cap de policia i entra a dit a un important afiliat seu a FCC, i tot i la greu crisi del bipartit, no trenca el govern i continuen amb els seus esplèndids sous. Per cert, que l'aguanten dos anys sense pegar brot perque l'alcalde que pot fer-ho,no vol quedar-se en minoria al govern, li donava igual el funcionament d'eixes regidories. I si Karina ha despreciat la voluntat de militants d'EU (no de tots,quede clar) també ho han fet els altres dos socis, amb moltes decisions que tampoc han agradat entre els seus votants.
      Ací a cadascú el que li toque, ací no n'hi han dimònis ni àngels.
      També el Bloc al seu dia va pactar amb el PP a canvi de 2 regidories i votava a base de cabotades totes les propostes del PP. I, a la seguent, el PP aconseguia majoria absoluta, fent-li part de la feina els nacionalistes. A Karina, el PP no li ha regalat cap regidoria. Quí és pitjor que quí?

      Elimina