13 de nov. 2014

Ja van a dimitir els regidors del PSOE de Tavernes?

Doncs si no van a dimitir ja els regidors del PSOE de Tavernes, estan enganyant al sol de migdia, o no ens expliquem a que estan jugant, perquè semblen xiquets tirant la pedra i amagant el braç. Jo no he sigut, jo no he sigut!! Pensem què la dimisió i renunciá dels 3 regidors del PSOE que formen part del govern de l'Ajuntament de Tavernes és inminent, atenent a la carta d'opinió del regidor Victor Borrás publicada en el diari Levante de hui, on diu, referint-se al col·lector de la platja de Tavernes, textualment "No vaig entrar en el mon de la política per fer el què ja estaven fent els altres, polítiques de pegats i pedaç, ni vull ser còmplice de qui vullga governar amb eixos mètodes".
El regidor vol que tots els diners què hi ha per a inversions, es dediquen al col·lector de la platja que fa molta falta, si...però, i la resta d'inverssions? i el tema del cementeri? on soterrem a la gent, en l'avinguda de la Marina? i els passos de vianants què suposen un perill mortal per a tots nosaltres? i les obres del riu per evitar inundacions del poble? etc etc? Buff, coms ens enrosinem, no parem!
Aleshores, ....tot indica què el regidor va a renunciar a les seues delegacions, així com al seu sou de més de 2700 euros bruts mensuals en 14 pagues a l'any, i de rebot, les seues companyes també abandonaran les delegacions per guardar coherència entre el que es diu, i el que es fa, no?
O això, o al final ja no els farem cas, què des de festes del poble que estem esperant la seua dimisió, i ni flowers, tu. Jajaja, al final, encertarem el titular, ja voreu. I no, no es que volem que presenten la dimisió, el que volem és què els polítics tinguen paraula i coherència.

9 comentaris:

  1. I el que li han fet a la pobra Carmen Canet, en la reunió del Consell Agrari? Això com se menja? Això és normal, que se presenten els tres del Bloc a fiscalitzar la feina de Canet? I ara que va a passar-li a la xica del Consell Agrari? Van a tirar-la al carrer?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això carinyo no es aixina.
      Van anar a presentar una millora de la gestio i la xica passa a l'Ajuntament, al costat de tots els demes treballadors.
      Eixa proposta l'hauria d'haver fet Victor Borras o Carmen, pero estan mes preocupats del que diuen els del PP de sempre (Langa, Mario i demes) que de millorar el servici a la gent.

      Elimina
  2. No se van ni con una espatula! No van a dejar el bocado, lo que pasa es que estan viendo que se van por la pata abajo en el pueblo y por todas partes, y hay que hacer un poquito de campañeta. ¡Esos ni atados con cuerdas los sacas del ayuntamiento!

    ResponElimina
  3. Ahora tendrán que modificar el salón de plenos y el organigrama municipal : Gobierno, PPK, PSOE. Estos últimos van por libre, ni són oposició ni són Gobierno. Madre mía, como están algunos!

    ResponElimina
  4. Que més voldríeu, que abandonaren i manar a l'Ajuntament amb només un 25% de vots vallers. Que voleu, que peguen la cabotà en tot a JJ?
    Ara de repent a molts els vé la pressa de pintar passos de vianants (per a això ja està pagada la mà d'obra amb la subvenció de 29 contractes, sols cal afegir la pintura) i d'arreglar voreres. Es perillosissim. Sobretot per la imatge del partit de l'alcalde de cara a eleccions. Despres de 3 anys i mig abandonats.
    I encara teniu la cara dura de dir que sou independents i de cap partit? Algo hi haurà que rascar...

    ResponElimina
  5. Hay Carmen te estan vacilando,menospreciando, y burlandose en tu propia cara, me das lastima como persona y como politica no te mereces ese trato que te esttan dando.

    ResponElimina
  6. Dimitir??? Yo creec que no heu entes res de la carta de opinio de Victor Borras. No diu en cap moment que tots els diners sigen per al colector, una gran part si. Ademes si Borras cobra el que cobra al menys ho demostra portant eps millors resultats desde fa molts anys a la economia local, per aixo podem discutir en que gastar els diners. El senyor alcalde cobra molt mes i nomes esta per a la foto i per a pnjarse medalles que no li corresponen. Un poc de seny i reconeixer la bona feina

    ResponElimina
  7. Déu meu, com està l'ambient!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'ambient no està prou calent que encara els xiquets d'ací li afegeixen nenya.
      Sobre si dimiteixen o no, està clar que la cosa està al caure, Víctor només passe el plenari on votarà a favor del pressupost de Jordi dimitirà.

      Elimina