10 de nov. 2014

Presentació este dijous del llibre Reset RTVV. En busca d'una nova RTVV no partidista.

Buscant una nova RTVV que no siga una televisió partidista ni governamental. Un poc dificil, però...que bonic seria! Al gra, xavals, este dijous hi ha que anar a la Biblioteca a la presentació del llibre RTVV: per unes polítiquers de comunicació al servei de la societat, editat per Onada Edicions. Serà a les 20 hores.
La presentació està organitzada per la Regidoria de Promoció Lingüística de Josep Llàcer, i hi intervindran Amàlia Garrigós (periodista i extreballadora de RTVV), Mònica Parreño (doctora en filosofia i especialista en comunicació) i Rafa Xambó (professor de sociologia de la Universitat de València). 
Fa un any que no tenim RTVV, però en fa molts més què no tenim una Radiotelevisió valenciana, sols teniem una tele al servei dels partits que han governat i governen la Generalitat, primer el PSOE i després el PP. No tenim cap diari, ràdio ni televisió pública ni privada en valencià. El llibre contempla la necessitat d'un pacte civil i polític per garantir la objectivitat d'una futura RTVV, resetejada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada