27 de febr. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: El Partit Popular exigeix a Compromís que explique com va a conectar la subestació eléctrica del Golfo amb la de la zona del Pla

El Partit Popular exigeix a Jordi Juan, alcalde de Compromís de Tavernes, que explique com va a conectar la futura subestació elèctrica del Polígon Golfo amb la subestació elèctrica que hi ha a la zona del Pla de Tavernes.
El senyor Juan està ocultant als veïns que van a construir-se noves torres d'alta tensió que conectaran les dues que subestacions elèctriques i creiem que no es quedarà ací, ja que la subestació del Golfo es connectarà amb la del Brosquil amb el qual Iberdrola posarà moltes torres d'alta tensió noves a Tavernes.
El senyor Joan no és clar amb la informació que està divulgant, ja que evita dir que la línia serà aèria, ni aclareix el nombre de pals que tindrà.
Quan el senyor Juan va accedir a l'alcaldia el 2011 va incomplir la seua promesa electoral i va permetre que es dupliqués la potència de les línies d'alta tensió que creuaven la vall. No sembla haver transcendit aquesta informació, però és així.
No va fer cap declaració en contra que es dupliqués la potència ni hi va haver cap negociació per paralitzar-lo i ara va a portar més torres d'alta tensió a Tavernes. Ha passat d'estar en contra de l'Alta Tensió a permetre que es duplique la potència i a sol·licitar que vinguen més torres a Tavernes.
En aquell moment, el senyor Juan tampoc va pensar a exigir que es complís el conveni que tenia signat amb l'Ajuntament que obligava a Iberdrola a pintar les noves torres, retirar les torres de mitja tensió que encara queden i a construir una nau en la qual avui podria estar les dependències de la policia i que hagués suposat un estalvi de 300.000 euros a l'Ajuntament de Tavernes.
El senyor Juan fa prop de cinc anys d'alcalde i no assumeix responsabilitats, de nou. Ara, cinc anys després, demana que Iberdrola complesca el conveni de l'alta tensió. Formacions com el PP o EU hem hagut de pressionar perquè el senyor Joan es moga i reclame a Iberdrola.
Al Senyor Joan tampoc se li va ocórrer exigir a Iberdrola que construís la subestació del Polígon del Golf a canvi de permetre que es dupliqués la potència de l'actual línia i la construcció a cost zero del corredor elèctric únic enterrat entre el poble i la platja que estava previst en el conveni que es va carregar el mateix govern de Compromís en el passat ple emparant-se en la seua majoria absoluta. Tenia peces per a la negociació que no va utilitzar i va deixar fer a Iberdola la seua voluntat sense necessitat de res a canvi.
I ara ens trobem amb un conveni sense complir, sense estació elèctrica al golf, amb una línia elèctrica que ha doblat la seua potencia.

11 comentaris:

  1. Amb fil de palomar, no et fot, quanta tonteria per a tapar el merder diari que afecta als populars

    ResponElimina
  2. Que explique. Que explique l'alcalde.

    ResponElimina
  3. Senyors del PP:
    1 - ¿Com podeu acusar a Jordi Joan de ser el culpable de que la línia haja doblat la potencia si el projecte es va aprovar en la legislatura 2007-2011, amb un govern del PP i amb alcaldia de Manolo Vidal?
    2- ¿Com podeu ser tan cínics i manipuladors quan tots els expedients, els permisos i autoritzacions van ser aprovats i autoritzats pel PP de la Generalitat en la legislatura 2007-2011 i sense cap oposició del govern de Manolo Vidal a Tavernes?.
    3- ¿Com podeu parlar de l'alta tensió vosaltres, el PP, que en contra de tota la Valldigna i Tavernes vau autoritzar i vau firmar el conveni de pas per tot el terme valler de forma aèria?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo estic a favor de que pase les linees de alta tensio o tu vius sense electricitat?
      Gracies a les gestions del govern de Manolo Vidal la llum arrivara aon faça falta
      Ja esta be de tonteries i memeces

      Elimina
    2. Compromís ho teniu fàcil. Ara amb la nova línia que conecta amb el Golfo es posicioneu també en contra de l'alta tensió com també ho vau fer en 2006 i 2007, quan ereu oposició.
      Ara és el moment de demostrar que estaveu i esteu en contra de l'alta tensió, i més ara que esteu en el govern.

      https://www.youtube.com/watch?v=QhyUx7iTaEM

      Elimina
  4. Jordi haguera pogut fer algo per impedir que duplicaren la potencia i no va fer res. Va callar.

    ResponElimina
  5. És eixe el traçat d'altra linea d'alta tensió que va a pasar per Tavernes? Espere que Compromís s'opose.

    ResponElimina
  6. Pensavem que Jordi Juan era anti alta tensió i ara resulta que ha permes que és duplique la potencia i ara està menejant cel i terra per portar més linees ha anat a demanar-ho a la Conselleria i a Madrid.
    Quin engany!!

    ResponElimina
  7. Resposta clara i detallada a tota esta altra mentira del pp en altre blog local : Està clar que ja no saben com desviar les mirades de la corrupció del seu partit

    ResponElimina
  8. Per què no contesta dona explicacions l'alcalde? Quien calla otorga senyor alcalde.

    ResponElimina
  9. Anti Tauri, Anti Alta tensió en el seu moment, tireu de hemeroteca i el voreu davant de tos amb la pancarta. Ara ho te facil, que faça un altre referendum......, vaja manera més tonta de manar quan no volem agafar la resposabilitat que cal com Alcalde de tots.

    ResponElimina