9 de febr. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: El Partit Popular de Tavernes reivindica al Govern de Compromís que canvie el sol del pati de l’Escoleta Calatayud

Les prioritats de Compromís, una vegada més, van per davant de les dels veïns de Tavernes. El Partit Popular de Tavernes reivindica, una vegada més, la instalació de sol de protecció al pati de l’Escoleta Infantil Víctor Calatayud després de produïr-se nous accidents.
El Grup Popular ja demanà al ple de noviembre que canviara el sol del pati de l’escoleta Víctor Calatayud. “Amb el sol que hi ha s’han produït diversos accidents, i molts menuts han arribat a casa amb la cara cremada. Els pares demanaren a l’Ajuntament que este sol es canviara. Però no els feren cas. I els Populars, replegaren eixa reivindicació i ho duguérem al ple d’octubre”, comenta la portaveu del Partit Popular, Eva Palomares. I la contestació per part de la regidora d’Educació de Compromís, Bea Ferreres, va ser que no anaven a fer res perquè no hi havia diners. A més a més Ferreres s’excusà dient que per eixa regla de tres “debien cobrir tots els carrers amb eixe asfalt de goma per evitar que els menuts es feren mal i que això era impossible”.
Ara, uns mesos més tard tornem a sentir als pares que es queixen perquè el sol no s’ha canviat, i, de nou, els menuts han tornat a casa amb la cara cremada. Però el sol continua seguent un vidre pels menuts. El Partit Popular lamenta que mai hi haja diners pel que més falta fa pels veïns de Tavernes i reivindica que es faça la inversió necessària en l'escoleta.
Sí que hi ha diners per coses innecesàries però no per vetlar pels menuts? Recordem que esta legislatura, començava amb una inversió fortuïta i imprevista de 3.000 euros amb una pantalla gegant per veure l'acte d'investidura de l'alcalde, aprovada pel govern de Compromís en solitari. Ahí sí que hi havia diners? Doncs sí que tragueren 3.000 euros per eixa despesa fortuïta i innecessària. Tanmateix asseguren que no hi ha diners per un sol de protecció per l’edifici municipal de l’Escoleta Calatayud on els menuts ja han sofrit diverses ferides i cremades.

3 comentaris:

  1. Toda la vida hemos jugado en la calle y hemos caido y dañado. ¿ forramos también de goma todas las calles y edificios públicos ?

    ResponElimina
  2. En lloc de fer el parc infantil en un solar privat podrien gastar en la escoleta que és un local de l'ajuntament.

    ResponElimina