9 de febr. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: Compromís gasta més de 220.000 euros en projectes efímers en quatre anys i mig

El Partit Popular de Tavernes no entén per què el govern de Compromís ha gastat més de 20.000 euros a construir una zona de jocs infantils en un solar privat i adverteix que aquesta zona haurà de ser desmuntada quan els propietaris ho desitgen.
L'ús d'aquest solar ha estat cedit gratuïtament a l'Ajuntament pels seus propietaris per un temps indeterminat per què els diners públics ahí invertits, excepte els elements que puguen ser desmuntats, serà diners desaprofitats quan el propietari així ho decidesca.
L'Ajuntament hauria hagut d'instal·lar aquests jocs en una propietat municipal o invertir els diners en una altra cosa. No és de rebut que es malgasten els diners dels nostres impostos en parcs infantils que podem qualificar d'efímers.
Aquesta nova inversió efímera de més de 20.000 euros en un solar privat realitzada pel govern de Compromís es suma a altra efímera de més de 200.000 euros gastats en adequar el local privat llogat per més de 3.000 euros mensuals on s'han instal·lat les dependències de la Policia Local.
Compromís està invertint molts euros en locals i terrenys de propietat privada en lloc de fer-ho en locals i terrenys propietat municipal que estan infrautilitzats. I el Partit Popular sempre s'oposarà a estes inversions.

2 comentaris:

  1. Y si los del pp no hubierais agotado todo el canon del agua, no nos hubierais hecho un agujero de dos millones con el párquing y otras más que todos sabemos, tendriamos dinero para todo y más. Y ya veremos la otra obra faraonica de la piscina cubierta.

    ResponElimina
  2. Quin desgavell construir un parc infantil en un solar privat. Li sobren els diners a l'ajuntament o que? No hi ha cap altre lloc ni cap altra obra més urgent?

    ResponElimina