10 de febr. 2016

Si el pàrquing municipal és deficitari, perquè no el tanquen?

L'any passat, el cost del pàrquing municipal de Tavernes de la Valldigna fou de 42.299 euros, i els ingressos 7.747. Més de 30.000 euros de perdudes. I així, any rere any. La qual cosa ens du a plantejar-nos... Perquè no tanquen el pàrquing com a tal, i l'Ajuntament busca un altre ús social per les instal·lacions? Quin sentit té mantenir un servei que els veïns pràcticament no utilitzen i que ens suposa un cost tan alt per a les arques municipals? Ara s'han modificat les tarifes del pàrquing municipal per a les 80 places de rotació disponibles, 3 hores per 1 euro, amb un màxim diari de 3 euros per estacionar un dia sencer, envers els 13 euros de màxim que hi havia fins ara. A més, els comerciants poden adquirir 50 vals de descompte d'una hora per 15 euros.

4 comentaris:

  1. I si el tanques, ¿ que passa amb les places venudes, les munuicipals tindran que seguir abonant la seua part de despeses, no ? El problema naix de ser una obra faraònica.

    ResponElimina
  2. Per què no sabrien on aparcar els cotxes que hi ha aparcats en el parking.

    ResponElimina
  3. I dic jo, per 7.747 €, no seria molt millor fer-lo debades i revitalitzarien tots els comerços del centre i s'aprofitaria la inversió?

    ResponElimina
  4. En Pego així es va fer, s'eliminaren les despeses de control i menys déficit final

    ResponElimina