16 de febr. 2016

L'enquesta no vinculant del model de festes de Tavernes continua endavant amb tot i demostrar-se que pot ser manipulada

L'enquesta del model de festes de Tavernes de la Valldigna, continua endavant, tot i ser un fet públic que és fàcilment manipulable. De fet, des de la Plataforma Carles Pinazo van demostrar fa uns dies que podia manipular-se molt fàcilment, i van votar fent-se passar pel mateix alcalde de Tavernes, Jordi Juan. El diari Levante es va fer ressò i va publicar la notícia.
Així, els resultats de l'enquesta tindran el dubte d'una possible estafa o manipulació damunt. El regidor de Transparència continua amb l'enquesta endavant, tot i el que s'ha demostrat, sabent que qualsevol persona pot emprar mètodes il·lícits per manipular el resultat, pel que fa al nombre de participants i a les seues votacions. Tot i no ser vinculant la participació, l'executiu ha assenyalat que tindrà en compte el resultat.
Obrim la porra? Que us aposteu que els bous seran aprovats per "majoria" de les votacions? Per cert, l'Ajuntament diu que s'han previst mecanismes perquè el ciutadà que així ho considere puga conéixer si terceres persones han fet un tractament il·lícit de les seues dades, però no diu quins són eixos mecanismes. Farem un seguiment del tema, que ha sigut qualificat d'estafa i elaborada a la mesura de l'alcalde per Jesús Frare, de la Plataforma Carles Pinazo.

1 comentari:

  1. Segur que al final hi ha "pucherazo" i ix el resultat que el alcalde vol. Ja li ho va dir l'alcalde a un antibous que estava criticant l'enquesta en el seu facebook "Està tot pensat. Confieu un poc".
    La enquesta no és anònima i, com va demostrar Carles Pinazo, és facilment manipulable.

    ResponElimina