9 de febr. 2016

NdP AEV: Agrupament Escolta Valldigna celebra el seu 40 Aniversari


El passat dissabte dia 6 de febrer, els escoltes de Tavernes de la Valldigna es van reunir al pati del col·legi Sant Josep Patronat, per tal de celebrar el 40 aniversari de la creació de l’Agrupament Escolta Valldigna.
Aquesta data no és fruit de la casualitat, ja que fou en el primer cap de setmana del mes de febrer d'aquell 1976 quan En Vicent Boscà Gandia va realitzar la seua promesa escolta, sent per tant, el primer que va realitzar la promesa de l’Agrupament.
Les activitats començaren a les 16 hores de la vesprada, quan els membres de l’Agrupament, pares i amics van realitzar una performance simbolitzant un quaranta humà, en commemoració als quaranta anys que complís aquesta institució. A les 17 hores en va cridar formació general on van acudir els membres en actiu més totes aquelles persones que han format part de l’Agrupament grup al llarg de la història.
Durant l'acte, ens van dirigir unes paraules el qui fou Rector de la Parròquia de Sant Josep i fundador del grup scout Valldigna mossèn Vicent Cardona Puig, qui ens va emocionar amb les seues paraules recordant els seus anys a la Valldigna contant anècdotes de les acampades realitzades i animant als joves del grup a viure l'experiència de l'escoltisme. Després, va agafar el torn de paraula En Vicent Boscà Gandia, que fou el primer escolta del Valldigna. Va realitzar un relat de com va ser la seua promesa i com l'escoltisme l'ha marcat durant tota la seua vida.
El cap l’Agrupament, Joaquim Mifsud, va animar a tots els presents a participar dels diferents actes que s'han preparat per tal de commemorar aquest quaranta aniversari. Recordant que el pròxim mes de maig es realitzarà una exposició fotogràfica a la casa de la cultura, amb els records dels 40 anys d'escoltisme a la Valldigna. Quan finalitze l'exposició, hi ha programada una marxa nocturna/sopar per les Muntanyes del racó Joana, oberta a tota la ciutadania. Els Actes del 40 aniversari conclouran en un sopar de gala que està previst que es realitze durant la primera quinzena del mes de Juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada