22 de febr. 2016

NdP AEV: L’Agrupament Escolta Valldigna premi a la millor Cançó en Valencià.

El passat diumenge 21 de febrer, va tenir lloc a la ciutat deVinalesa la trenta-una edició del Festival de la Cançó Scout, on varenparticipar tots els grups scouts de la província de València i un anymés el nom de Tavernes torna a estar en el pòdium dels campions.

Si l’any passat varen aconseguir el premi a la millor cançó del Festival,fent ballar a tots els escoltes amb la rumba de l'arròs amb pebre,aquest any no s’han quedat enrere, aconseguint el Premi a la millorCançó en Valencià.

Aquest any el tema realitzat pels escoltes deTavernes ha sigut un homenatge als quaranta anys d’escoltisme a laValldigna, on per mitjà de versos acompanyats d’una melodia que convida a ser cantada, van recordant històries d’aquests anys, donant les gràcies a tots aquells que han fet possible que aquest grup.

El festivalva comptar amb la presència del 36 grups escoltes de la província deValència a més de gran quantitat de pares de xiquets que van volerparticipar d’un dia en família a Vinalesa. L’activitat va començar a les 10 hores amb la celebració de l’Eucaristia dominical presidida pelRector de Vinalesa i consiliari del Grup Scout Hawata En Antonio López,sent concelebrada entre d’altres per Salvador Palomares, Consiliari del
Moviment Escolta Valencià i fill de Tavernes de la Valldigna. Una vegada finalitzada, anaren pujant un per un els diferents agrupaments. A les15 hores, es van retirar a deliberar els membres del jurat fins a les 16
hores, on varen donar a conèixer el resultat de les seuesqualificacions obtenint així el premi a la millor cançó en valencià elGrup Scout Valldigna.

El premi a la millor cançó el va obtenir elGrup Scout Santa Marta de València amb la cançó Tiempo, que relata lesdiferents sensacions que es viuen en un campament sent escolta de totcor.

Adjuntem la lletra de la cançó així com l’enllaç de l’actuació del nostre agrupament.

“Una mirada cap al cel, el seu color em fa estar bé. Un nou somriure dins el mar, tot el que sóc ho puc donar. La il·lusió que ens atrau i ens faseguir avant, des del primer dia en què tot començà.

Un despertaramb to suau, al teu costat no tindré por. Un món més just per als teusulls, escolta bé el que diguen els demés. La il·lusió que ens atrau iens fa seguir avant, des del primer dia en què tot començà.

Som un agrupament escolta nascut fa 40 anys, que s’ha donat a conèixer gràcies als seus integrants. Amb l’ajuda dels scouters i de tots els meus amics de manada fins a rutes el Valldigna ja està ací.

Amb la manadavaig jugar, com a troper vaig explorar Mil emocions què descobrir, llocs increïbles per gaudir La il·lusió que ens atrau i ens fa seguir avant,des del primer dia en què tot començà.

L’expedició em feu viatjarara sóc ruta, estic preparat. Tots junts seguirem caminant enyorant avui el temps ja passat. La il·lusió que ens atrau i ens fa seguir avant,des del primer dia en què tot començà.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada