3 de febr. 2016

NdP del Grup Popular de Tavernes: El Partit Popular de Tavernes denuncia que el govern valler de Compromís permeta patrulles nocturnes d’un únic policia

Una vegada més els veïns de Tavernes sofrim la descoordinació de la Policia Local i la desprotecció per part del Govern de Compromís. Ahir durant una hora de la nit només hi havia UN SOL AGENT patrullant.
No és la primera vegada que ocorre que un únic agent vaja de patrulla de nit. Ja que esta situació es repeteix baix el govern de Compromís i a que diverses vegades hi ha hagut un sol policia per torn per a tota la ciutat, la platja i els camps, cal que la gent conega com gestiona Compromís: Impostos elevats, serveis amb retallades, persones vinculades al partit premiades i, descoordinació total.
Compromís permet molta despesa innecessària per assumptes relacionats amb la seguretat per deixar el poble totalment desprotegit a l'hora de la veritat.
Un exemple són les despeses per la productivitat i les hores extres del cap de la policía. Despeses que per Compromís no comporten l’exigència de responsabilitat lligada al seu càrreg. A més a més, el Govern de Compromís inverteix més de 200.000 euros en un reté de policia innecessari i que està en un local llogat als afores de la ciutat, que ha tardat més de DOS anys en obrir però que durant DOS anys ens ha generat unes despeses en lloguer de més de 3.000 euros mensuals.
No es pot permetre que es repetisca que es quede sol un guàrdia, ni una hora ni un torn. És inadmissible per a una ciutat com Tavernes i el nivell d'impostos que ha fixat Compromís.

7 comentaris:

  1. Un únic policia? Si que estem mal de personal. S'han gastat tots els diners en el reten?

    ResponElimina
  2. Fué un asunto puntual por una causa imprevisible y se solucionó de inmediato. Ahora bién, si el PP quiere hacer de nuevo el ridículo como en lo de las banderas, pués ale, adelante.
    Seguramente lo que quiere hacer és una cortina de humo para distraer de lo que todos sabemos.

    ResponElimina
  3. Pareixes molt entarat. Quin va ser eixe "asunto puntual"?

    ResponElimina
  4. Si si, pero en eixe interval, Tavernes amb un sol Agent. Que tal si el del asunto puntual anarà a urgencies de Gandia, per necessitat urgent, i tan sols hi haguera un metge per a tot, per un" asunto puntual".?

    ResponElimina
  5. Al puntual se le ve demasiado la pluma aunque hable castenallo.

    ResponElimina
  6. En Tavernes ademas de policia local tenemos guardia civil, por si no lo sabiais, y una baja imprevista y como dice el nombre no se puede proveer al minuto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Només li ho dius als del PP que ho dius tot en un idioma que mai has parlat? Ja et val la tonteria eixa de fer el ridícul...

      Elimina