9 de febr. 2016

La pròxima assemblea informativa ciutadana del govern de Tavernes serà al soterrani de la Casa de la Cultura

La reunió assembleària ciutadana del govern de Compromís serà al soterrani de la Casa de la Cultura. El motiu? L'aforament és molt més reduït, i el govern de Jordi Juan no s'arrisca a punxar en la convocatòria veïnal, i repetirà al soterrani. Enrere en el temps queden aquelles assemblees ciutadanes informatives que se celebraven en la zona gran de la Casa de la Cultura. Els temes escollits per explicar i donar la visió de l'executiu, seran els pressupostos aprovats per majoria absoluta per Compromís, el col·lector, la piscina i les assemblees veïnals per barris. Este dijous tindrem una altra sessió de transparència a la carta i sota un únic punt de vista. Casa de la Cultura, 20 hores.

Imatge d'una de les primeres assemblees informatives del govern tripartit. Aleshores, omplien la Casa de la Cultura. En esta ocasió, el govern de Jordi Juan no vol jugar-se-la i la faran en el soterrani.

6 comentaris:

  1. Compromí va cap avall?

    ResponElimina
  2. No, les falles estan eixe dia dalt montant escenari, a més d'estar la rampa i el cablejat pel mig, ni més ni menys

    ResponElimina
  3. Quina escusa més infantil. Com a que no es pot fer cap altre dia. Compromís sap que ha perdut la mitat de la seua parroquia i no s'atreveix a fer-ho dalt. Excuses. Podrieu tirar li la culpa als del PP, que estaven governant fa 5 anys, i tal i cual.

    ResponElimina
  4. Cada dia hi ha menys gent interesada en escoltar a Jordi. Es fà cansino escoltar que diu una cosa i en fa altra.

    ResponElimina
  5. Todos los dias desde Enero se trabaja en el salón superior por parte de las fallas montando sus escenarios para las presentaciones del fin de semana.

    ResponElimina
  6. Pues la asamblea se hace en febrero, o a principio de marzo. Quereis que un camello pase por el ojo de una aguja, y la gente no es tonta. Lo creeis, pero ya estais viendo que no.

    ResponElimina