5 de febr. 2016

Este matí no feia pudor d'asfalt en Tavernes

Ni gens ni mica. No feia gens de pudor d'asfalt, ni et tombava d'esquena. Heu de saber que si heu notat el tufe este matí, sols hauran sigut imaginacions vostres. El tema de les olors periòdiques d'asfalt ja és història. Ja no hi ha pudors a la Vall. Si els nostres governants no la noten, la resta de mortals, la resta dels éssers vius de Tavernes, en este cas, tampoc.

9 comentaris:

  1. Segur que l'alcalde no l'ha notat. Ell viu a Valencia.

    ResponElimina
  2. Mal tufo a asfalt feia este matí.

    ResponElimina
  3. TANT AHIR COM HUI, L´OLOR ERA INSOPORTABLE, AQUEST MIGDIA AL TORNAR A CASA, L´ESCALA DE LA FINCA ENCARA FEIA OLOR.

    ResponElimina
  4. El mismo olor que ya hace décadas hace algunos dia y que ni siquiera el vicepresidente de la diputación señor Eugenio Pérez, ni el asesor personal del presidente señor Rus don Manuel Vidal pudieron solucionar durante los veinte años que estuvieron en el poder con gobiernos populares en todos los organismos. Ni más ni memos que ese olor : ¿ Porqué será ? Igual porque desgraciadamente no hay nada ilegal contra lo que pelear.

    ResponElimina
  5. Dic jo, que una empresa, amb tants anys de treball, i les revisions que deu passar, i cregeu que está mal?. Maremeua. Quan enceneu la estufa a casa fa oor a gas?, dons normal. I aixó no vol dir que siga mortal redeu. Però aixó si, per a les goteres asfaltos chova volem, no te digo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Saps tú cert que no fa res ilegal? El mateix deien els del PP i mira Gürtels,Tratges i Taules... sembla que defenses els polítics d'ara igual igual que abans defenien els seus. Legalitat diu... la olor no sap de legalitats,sols de sentit comú. I dir que no es pot fer res és continuar amb la desídia política cap els poderosos. Ai,els que ho havien de canviar tot!

      Elimina
  6. El ahora concejal Benavent se quejaba de la olor a asfalto pero ahora que es concejal ya no le molesta?

    ResponElimina
  7. A Benavent le molesta seguro pero vuelvo a decir que cuando ni Eugenio con lo que pesaba en el pp, ni Manolo con su cargo de asesor, ni Jordi ahora diputado pueden hacer nada por algo será. Ahora bien, por parte de algunos y como siempre ganas de politizar, seguramente para tapar otros olores, los de la corrupción.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això de que no podien...
      Eugenio,amb tot un poble darrere no va "poder" fer res davant Iberdrola.
      Simat,amb molt menys pes en habitants ni polític,va aconseguir soterrar el pas de la llum.
      Per contra,Eugenio sí va aconseguir ser director de la America's Cup.
      Segons per a qué coses,es pot o no es pot fer res. I lo pitjor es que qui més ho criticàveu abans sou els mateixos palmeros que ara ho justifiqueu. Que asco de "nova" política al poble!

      Elimina