10 de febr. 2016

D'on han comprat els micros del saló de plens de l'Ajuntament? Del todo a 100?

Comprovada la qualitat del sistema de microfonia del saló de plens de l'Ajuntament de Tavernes, segons afirmen des de fonts del Grup Popular i qualsevol veí pot comprovar, sols queda preguntar-se si els els han comprat en un todo a 100, o en una tenda de joguets. Pel preu que valen, 11.400 euros més IVA, haurien de sonar perfecte. Estes coses passen per no deixar el tema en mans dels tècnics de l'Ajuntament, que hauria sigut la millor solució. I a més, de segur, molt més econòmic. El material. Ara hi hauria diversos milers d'euros disponibles per atendre altres assumptes més importants. Per cert, continuem sense saber quin cost té la retransmissió en directe de cada Ple. En diferit per un canal de youtube no hi ha cost, però, i en directe...? Quin cost té cada emissió en directe?

7 comentaris:

  1. Els micros i com tot element electrònic nou i més per wi-fi al principi poden donar problemes, però tranquils, que no tindreu la sort de que es tinguen que canviar per a poder atacar més al govern.

    ResponElimina
  2. Els micros i els sistemes de microfonia donen problemes quan son vells, per l'ús, no quan son nous. De nous, podria fallar algun, no tots. Es sent com el cul, hi ha derivacions, estatica, etc que no hauria d'estar. Res que qualsevol professional no puga solucionar. Quina qualificació tècnica te el senyor regidor? Quina titulació tècnica?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fallen tots ? Sols va fallar el de l'alcalde, no mentiu.

      Elimina
  3. Per qué han canviat els micros si els d'abans no donaven problemes i estaven nous??

    ResponElimina
  4. Anirà Chofre a reparar els micros?

    ResponElimina
  5. Els micros fallen tots quant es senten tots com el cul. Però el que més falla és la moral i l'ética d'alguns.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, la del pp fent denuncies ridicules i intentant taponar el progres en Tavernes.

      Elimina