18 de set. 2015

Senyals del futur? Marques alienígenes? Una broma? Sincerament, no sabem com agafar açò.


Unes inicials aparegudes a la zona del llac de la Goleta: JJ. Òbviament, fent referència a les inicials del nostre alcalde. I ara, com interpretem açò? Com una broma? Com un atac? Com una demostració d'habilitat de què o els que ho han fet? Sincerament, no tenim ni idea com agafar este tema, si agafar-ho de broma, seriós... Estem desconcertats. Les imàtgens han sigut distribuïdes via xarxes socials. Algun representant del govern ens pot explicar alguna cosa? Hi haurà alguna explicació oficial?

8 comentaris:

  1. Que ho explique l'alcalde si està en el poble o que ho explique Perfecto que és el regidor que fà d'alcalde.
    Jo no trobe cap explicació. Que vinga el de Cuarto Milenio a vore si ell la troba.

    ResponElimina
  2. Me lo explique JJ.
    No sé res,vaig a preguntar a l'alcalde en funcions.
    Me lo explique Perfecto.
    No sé res,vaig a preguntar-li al encarregat d'FCC.
    Me lo explique el Nyau.
    No sé res,vaig a preguntar-li a l'encarregat de tallar la gespa.
    Me lo explique el treballador X.
    No sé res,vaig a preguntar-li-ho a JJ.

    ResponElimina
  3. Ami personalment no endesagrada i a mes el parc esta mes aseat que mai

    ResponElimina
  4. Jo crec que això és un muntatge per desacreditar a l'alcalde. Cal tindre el cap de suro per pensar que això es una cosa ordenada per l'alcalde o algun regidor.
    Quina casualitat amb les coses que hi ha per fer i dir, i quins han sigut els primers en escampar merda al respecte? Com diuen els francesos "cherchez la femme".
    I lletres a l'estil d'una coneguda beguda, i ben fetes amb plantilla, ben retalladetes, Ol massa a muntatge i no des de el poder municipal.
    Ara si l'oposició s'ha de preocupar de bovades com estes o de les processons, damunt de la majoria absoluta, quina tranquil·litat de JJ en la legislatura!!!
    Per cert, quan dimiteix Borrás? Damunt del pitjor resultat, desaparegut en combat i no acudix a moltes comissions, com agricultura.
    Molt gent li ha girat l'esquena, com Matildo, que ha abandonat agricultura. Home Borràs es que de prometre-li el tercer lloc a posar-lo al nou... es necessita morro!

    ResponElimina
  5. Eixe dia que es va fer nomes hi havia dos treballadors en la platja. La resta estaven en muntatges de festes. I els dos ho han negat i son de total confiança de l'Ajuntament amb seriett demostrada pels anys de treball que porten.

    Això es un muntatge.

    Jo no veig cap treballador de l'Ajuntament amb plantilla, maquina, etc. Se sabria de seguida perquè això no ho pot fer un a soles, i ja s'hauria descobert la autoria si foren de l'Ajuntament.

    ResponElimina
  6. Ja teniu la resposta en el face de Jordi. Quin ridicul més gran estan/esteu fent amb este tema els que el volen aprofitar per a guanyar amb estes coses el que no son capaços de fer.ho en les urnes.

    ResponElimina
  7. Si que se sap qui ha sigut. Els veins ho han vist tot.

    ResponElimina
  8. Es veu clarament el muntatge. I fotos fetes des del pis de la germana d'un conegut exregidor de la rosa. Els primers que ho digueren. ¿Foren ells? es pregunta la gent.
    Es veu que eixa dona no te massa ganes de fer faena o la faena era eixa.
    i si els veins ho han vist tot que ho diguen.

    ResponElimina