7 de set. 2015

Fauna de la Vall i Malnoms continuaran elprojecte del Diari Valldigna

Nosaltres, se n'anem. Continua el projecte del Diari Valldigna. Continua amb no una, sinó dues propostes que han decidit ajuntar-se per formar una opció conjunta. Varem proposar a FAUNA DE LA VALL i a MALNOMS, vist el bon nivell de coneixements de la vida cultural, política, esportiva, social, etc de Tavernes i de la Valldigna en general, i el bon sentit de l'humor dels seus escrits que ens han estat enviant per mail, que perquè no agafar les dues opcions el blog de manera conjunta. I els va semblar bé.
Així, nosaltres posem un punt i a part de moment a la nostra aventura l'iteraria-còmica-festiva. Agraïm a tots els nostres seguidors la seva atenció i seguiment a les nostres històries, que mai hem fet amb mala intenció cap a ningú, sempre amb ironia i sentit de l'humor, encara no sempre a tots els hem fet gràcia.
Estem segurs que FAUNA DE LA VALL i MALNOMS mantindran eixe esperit satíric, crític i informatiu que nosaltres teníem, aportant la seva pròpia personalitat. Això si, estos en tenen per a tots! ... Encara ens emocionarem... Així que ens acomiadem. Els relleus ja tindran en uns minuts les claus per dur endavant la segona etapa del blog Diari Valldigna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada