9 de set. 2015

Ens agraden les Festes del Poble amb els canvis d'este any?

Les Festes del Poble ja són ací. Els llibres ja estan repartits (no sabem quants llibres, no està publicat en cap lloc). I no sabem com agafar els canvis de les paelles, del ball de disfresses, llevar el dia del gos, etc. Que tenim, dos caps de setmana? Festes del poble en fascicles col·leccionables. Com en cada reentré de la tardor, quan les editorials publiquen els col·leccionables Ja posats, per no estrényer-ho molt, la regidora de Cultura, Encar Mifsud, podria haver-nos donat les festes repartides en quatre caps de setmana... Ens agrada la nova distribució i el nou model de festes comprimides? No. Que es vol decidir el model de festes del poble que hi volem? Doncs es decideix després de la consulta. I tots contents. Si parla la majoria, tots callats. Ens sembla moltes decisions importants agafades de manera molt precipitada per la nova regidora de Compromís. Però...i la participació ciutadana? S’ha parlat del model de Festes amb la resta de partits de l’Ajuntament?
Són moltes les reflexions obertes. Ara, el que cal és gaudir del que tenim, ens agrade o no ens agrade. Vinga, a passar-ho bé!

1 comentari:

  1. No m'agraden estes festes. Amb lo poc que costa fer una activitat pero public infantil totes les vesprades i una actuació per majors totes les vesprades a la plaça.
    Com s'han fet estes festes? Ha participat l'oposició? Ha participat algun colectiu local?
    Compromís prometia participació pero padreix que, ara que te majoria, no te masa ganes de que el poble participe.

    ResponElimina