22 de set. 2015

Si Simat té un fantasma en el Monestir, Tavernes en te un que talla la gespa

El programa Cuarto milenio de Cuatro s'ha fet ressò d'un possible fantasma que recorda a un monjo suposadament aparegut al Monestir de Santa Maria de la Valldigna en Simat. Lògicament, el vídeo de captura del moment en què la presentadora citava el cas en el conegut programa de televisió, està compartint-se per les xarxes socials. Fantasmes de monjos, activitats espectrals, que sens dubte van a fer una bona campanya turística. Veniu a veure el Monestir i feu-vos fotos amb el nostre fantasma! En Tavernes, si no canvien les coses i ens faciliten més informació, sembla que també en tenim un de fantasma que es dedica a tallar la gespa de la platja de Tavernes i escriure jotes. I este, a diferència del fantasma de Simat, sap dur una màquina talladora de gespa.

5 comentaris:

  1. L'Ajuntament faria be en llogar al fantasma talla-gespa. Al menys els jardins estarien mes be que ara.

    ResponElimina
    Respostes
    1. els fantasmes soles saben fer fantasmaes.. i bones llepaes de cul... a eixe fantasma PA I AIGUA

      Elimina
  2. Als figures que sel va ocorrer fer la gracieta de la brosa, de segur que no s'imaginaven el revol que anaven a fer. Estaram acollonats, i amb ganes que passe tot, i que la gent s'oblide del tema. Doncs pense que no, que s'ha d'arribar al fons, i ha d'apareixer el campió o campions (sembla que eren dos).
    Han segut valents per fer li la gracia al jefe? Que siguen valents per confessar ho. I JJ mentres, no averigua qui ho ha fet, i encara vol aprofitar una cagada en benefici propi, fent se la victima.

    ResponElimina
  3. A vore si el/la fantasma té una rosa en el cul ... diuen si es un fantasma morenet.

    ResponElimina
  4. Perfecto ha d'aclarir que ha pasat i sancionar al que ha perdut el temps fent estes tonteries en temps de treball.

    ResponElimina