29 de set. 2015

Xarrada sobre nutrició per als majors amb subvenció de la Diputació

La xarrada sobre “Hàbits de vida saludables. La nutrició en els majors” està `revista per a demà 30 de setembre. Comptarà amb la intervenció de Belén Liñán, infermera, i l’acte estarà presidit per Noèlia Alberola, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament. La Diputació de València, dins del Programa d’activitats per a les persones majors i de formació de la dona, subvenciona este tipus d’iniciatives. Serà a les 17.30 hores a la Llar dels jubilats (Centre Social Dolores Rojas), situat en el carrer de Gabriel Hernández, 51.

2 comentaris:

  1. per a xarrades les del assessor del poble en la Diputació, que ben cobrades les cobra, més de 40.000 euros de sou! Aixina jo també xarraria, tots els dies. Jo tinc un Grau Universitari, i estic aturada. M'hauré d'afiliar a algun partit polític, per que m'endollen com assessora? Quin fastic, tots sou iguals! Quan toqueu poder, tots els polítics sou igual. A los hechos me remito. I ací en el poble ens coneixem tots.

    ResponElimina
  2. Evidentement per a ser assesor d.un grup polític, càrrec de confiança d.este, tens que ser persona de confiança d.eixe partit. Es de perogullo i es curios que critiqueu algo que porta fent.se tota la democràcia i per part de tots, incluit Podemos.

    ResponElimina