24 de set. 2015

NdP-‘SENSE MIRAMENTS’ EXPOSICIÓ D’ARTISTES CONTEMPORANIS A OLIVA!!

L’Associació Cultural el Rebollit inaugura una exposició col-lectiva d’artistes contemporanis el pròxim divendres, 25 de setembre, a les 20h a la Casa Museu de Maians d’Oliva.
L’Associació Cultural el Rebollit inaugura l’exposició ‘Sense miraments’ el pròxim divendres, 25 de setembre, a les 20h a la Casa de Maians d’Oliva, al carrer Major, 12, i romandrà fins al 8 d’octubre. El Rebollit és una associació cultural d’Oliva que treballa amb la voluntat de dinamitzar el panorama cultural del poble i de la comarca. Una associació que pretén promoure i remoure la cultura, l’art i les ciències mitjançant distintes activitats com projeccions de cinema, exposicions, actuacions, tallers, cursos, rutes senderistes i culturals, xerrades, publicacions,..

L'exposició “Sense miraments”, segona exposició organitzada per l’Associació Cultural el Rebollit, vol mostrar l’art local existent així com fer reflexionar a l'espectador sobre les possibilitats interpretatives que es posen en joc en qualsevol manifestació artística. En aquesta edició, la proposta pretén fer-nos reflexionar sobre les possibilitats interpretatives que es posen en joc en qualsevol manifestació artística. De què parlem quan tractem d'explicar el significat d'una obra? És possible interpretar una proposta artística sense tenir cap mirament ètic o estètic?

Qualsevol interpretació que fem de la realitat ens col·loca en una determinada posició ètica i política, ens situa en el món. Fins a quin punt som capaços de distingir el lloc des del qual parteixen les nostres interpretacions i les dels altres? "El Rebollit" ha proposat a una vintena d'artistes que reflexionen sobre aquesta qüestió, el resultat el coneixerem divendres que ve.

La mostra es podrà visitar cada dia de la setmana, de forma gratuïta, fins al dijous 8 d'octubre. La sala estarà oberta d' 11:30 a 13:00, els matins, i de 17:30 a 20:30, les vesprades. Per a més informació consulteu l'esdeveniment al facebook del Rebollit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada