24 de set. 2015

NdP - El Partit Popular lamenta que no s'haja tingut en compte als altres partits polítics en els canvis substancials sobre les festes

Esta any les festes s’han fet sols quan Jordi Juan podia vindre i fer-se la foto. Les festes s’han adaptat a l’alcalde i no l’alcalde a unes festes participatives que és el que Tavernes mereix. Els Populars de Tavernes consideren que el govern de Compromís ha fet canvis considerables a les festes sense consultar a la resta de partits o entitats locals, mostrant el seu caràcter totalitari. Com és normal, quan hi ha canvis, es fan encerts i errors.

En el cas de les festes, Compromís no ha tingut present el diàleg amb la resta de forces polítiques o associacions de la ciutat. Han dissenyat unes festes a la mida dels governants i sembla que les festes s’han adaptat al fet que l’alcalde, Jordi Juan, ni està ni viu a Tavernes. Han sigut unes festes de cap de setmana sols perquè l’alcalde poguera estar a València i vindre a Tavernes quan li vinguera bé. A més a més, el govern de Compromís no ha sabut captar l’atenció de la ciutadania en actes tan típics com els carrers engalanats, on sols participaren set (cada vegada són menys) o el ball de disfresses (amb la participació de sols 11 comparses).

Tal volta la decisió unilateral d'este govern haja sigut pressa tenint en compte que Jordi Juan i el seu govern han deixat la ciutat totalment convertida en una ciutat dormitori, ja que cada vegada queden menys empreses i el nombre d'aturats segueix creixent. Però, així i tot, els Populars de Tavernes pensem que Tavernes i els hostalers de Tavernes es mereixien una setmana de festes i el Govern no ha volgut escoltar a ningú més que a ells. Els resultats han sigut com cabia esperar. La participació ciutadana ha minvat i els premis també s’han reduït. El govern de Jordi Juan no s’ha preocupat de prendre mesures perquè es recupere la participació en els carrers engalanats, les xarangues, les 24 hores de bàsquet o les comparses de disfresses.

El que sí aplaudim és que a la programació tornen els artistes locals i la música al nostre poble, tal com proposàvem des del Partit Popular de Tavernes altres anys. Les festes d’enguany seran més recordades per incidents en parcs infantils, JJ misterioses en la gespa de la Goleta o el pagament de localitats als bous, que no pels actes que s’han fet.

8 comentaris:

  1. Despres de notes com ésta a qui li extranya la debacle pepera en les urnes ?

    ResponElimina
  2. Doncs sí... a qui li extranya!? demanen diàleg???!!!!, què estan demanant senyoooor!!!, Estan bojos!! altra debacle és mereixen!!! estos del PP no s'han enterat de que el TOTALITARISME és la nova política????!! Cóm son!! ARA NO ES POT CRITICAR RES, NO ES POT DEMANAR DIÀLEG, TOT ESTÀ Bé, no vegueu que ha guanyat el TOTALITARISME???

    ResponElimina
  3. Te alguna proposta per a les festes la gente del PP?
    Que la diguen en lloc de fer una nota com esta.

    ResponElimina
  4. Diàleg? Ara que son minoria absoluta volen diàleg? 4 anys més a la sombreta

    ResponElimina
  5. Si després de 16 anys de govern ells mai han consultat res a l'oposició, la programació l'oposicio la sabia quan rebia el llibre de festes o en la presa, si ells no han canviat res de les festes excepte tirar fora tot allò que fora musica, teatre i coses en la nostra llengua, caldria saber amb quina boca parlen.
    Que facil t'ho posen JJ!!
    A més per a que volen diàleg, ¿per votar tot en contra com han fet els darrers quatre anys?

    ResponElimina
  6. Recollons! Ara ja publiques fins i tot les notes del PP. Quin canvi, fa mig any no s'hauria publicat.

    ResponElimina
  7. Fa poques setmanes que portem este blog. A l'iniciar les nostres entrades, diguerem que estavem oberts a publicar tot allò que considereu interesant, entitats, partits polítics, associacions. Notes de premsa, comunicats, articles d'opinió signats, etc. Nosaltres no volem afavorir ni perjudicar cap persona o entitat, i no ens casem en ningú. Volem continuar amb l'esperit humorístic del o dels anteriors gestors.

    ResponElimina