8 de set. 2015

PRIMER POST DE SALUTACIÓ: JA SOM ACÍ!!!

Holaaaaaaaaaaaa people everybody good night! Ja som ací. Som de Tavernes, FAUNA DE LA VALL i MALNOMS. Els dos vàrem optar a editar el blog Diari Valldigna per separat, però ens vàrem decidir per agafar-ho conjuntament. I araselutadeque (com diuen els anteriors editors) els dos ens coneixíem i tot!!!! Quina rissa!

Agraïm la confiança, i acceptem la responsabilitat. No serà cosa fàcil, igual la caguem alguna vegada, especialment al principi, i esperem, desitgem, implorem la vostra comprensió, eh?

Nosaltres no ens casem amb ningú. En eixe aspecte coincidim els dos. Tractarem cadascun dels nostres escrits amb humor, però no ens importa si és del PP, del PSOE, de Compromís o d'EU. Al que li tocarà, li tocarà. Cada palo que levante su vela. Cadascú en sa casa, i NOSALTRES en la de tots!!!. Mantindrem el nostre anonimat per si de cas (jajajajejeje) i tractarem de convertir este blog en un referent i un punt d'expressió de tota la Valldigna en general. Us preguem a totes les entitats, associacions, clubs, partits, etc, que empreu sense dubte el nostre mail diarivalldigna@gmail.com per fer-nos arribar qualsevol informació que siga del vostre interés divulgar. A més, també publicarem articles d'opinió. Com i de quina manera, ja anirem informant-vos, que acabem d'agafar el control i encara no tenim clar del tot com va el tema. També hi ha persones als que ens agradaria demanar participar amb nosaltres. A poc a poc, que estem començant.

Tractarem de mantenir una periodicitat diària d'actualització del blog. Hem vist i comprovat que sou molts centenars de seguidors els que llegiu els diferents posts publicats d'ençà que es va crear este blog. Hi ha post que compta amb 3240 entrades, el que més, seguit d'altre amb 2594 entrades, etc. Nosaltres tractarem de mantenir i superar eixes xifres amb el vostre suport. A més, anem a veure com va això del disseny del blog, per si podem adaptar-ho als nostres gusts. O siga, que estem ací, tenim ganes, i anem a "ello".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada