21 de set. 2015

Jordi Juan reconeix irònicament que l'acte de vandalisme de les dues jotes de la platja, està molt ben fet

Així ho ha afirmat el màxim responsable de l'Ajuntament de Tavernes al seu compte de facebook, text que reproduïm tot seguit:
Hem de reconéixer que les dues jotes al jardí del llac de la Goleta estan molt ben fetes. Els meus adversaris polítics de seguida s'han donat vent a dir que són les inicials de Jordi Juan i que jo mateix he manat a algun operari municipal que fera eixes lletres. Però la veritat és que cap responsable del consistori sap qui ho ha fet. Ni els jardiners ho saben! Com és obvi, en plenes Festes Majors, els operaris no tenen temps a fer estes coses. No sé si l'artista estava pensant en les meues inicials (no crec) o vés a saber en què però a l'altra, per a evitar polèmiques, millor posar en la mateixa bona lletra, les inicials PT de Platja de Tavernes!
L'alcalde de Tavernes dóna irònicament fins i tot idees per a pròxims actes vandàlics, que són tots aquells que atempten contra el patrimoni del nostre poble, edificis públics, mobiliari urbà, parcs i jardins, etc. Penseu que s'hauria d'arribar al fons del tema? Contra el que diuen alguns veïns, no es tracta d'una xorrada. Si ho han fet operaris públics que cobren dels nostres impostos, és un fet greu perdre el tems d'esta forma. I si ho han fet adversaris polítics de Jordi Juan, realitzant un acte de vandalisme en un jardí municipal que és de tots els veïns, per atacar políticament a l'alcalde, també seria un fet greu.

8 comentaris:

  1. La seua ironia es una burla per a la gent. Sap massa be qui ha sigut però no l´interessa reconeixer que gent que esta treballant ,i que paguem entre tots els ciutadans, en lloc de fer la seua feina que era tallar tota la gespa, s ha dedicat a fer el tonto. El que demostra descontrol dels treballadors en l ajuntament que ell dirigeix. Però es clar ell ho fa tot tant be que no li se pot dir res ( esta última frase també es una ironia )

    ResponElimina
  2. Jordi diu la veritat. Ell no sap res del que passa a Tavernes. Ell viu a Valencia.

    ResponElimina
  3. Qui son les persones de la foto acompanyades d'un gps blanc mirant la gespa amb les lletres JJ?

    ResponElimina
  4. Es sap que es la gent del PSOE l'autora, com es sap es la gent del PSOE la que ha propagat fotografies i els fets per els xarxes. A la finca de denfront viu la germana de un exregidor, que es nota que es dedica a fer fotos i no te faena o poques ganes de fer-ne.
    Eixa foto com les altres van eixir totes a la xarxa en llocs del PSOE
    Quina manera de perdre el temps amb xorrades, es nota que tenen poc a proposar i a treballar en els plenos. Així han arribat a dos regidors. A l'altra cap.

    ResponElimina
  5. Tan dificil serà averiguar qui ha fet això?

    ResponElimina
  6. Jajaja JJ gaudint de les seves inicials

    ResponElimina
  7. Jo crec que vol dir JiJi, perquè JJ deu estar descollonant-se veient com ens ha enganyat dient que primer el poble, i després València. I la veritat és què no està d'alcalde, no està en el poble. Jiji, segur. Li ha eixit la jugada perfecta. Com ens ha enganyat...si he de triar, primer seré alcalde que diputat. Mentida. Mentida. De fet, no viu ni en el poble. Viu en Valencia, on te la seua vivenda.

    ResponElimina
  8. Hi ha que trobar a l'autor (socialista o no) i que explique al personal de la brigada com es talla la brosa tan ben tallada.

    ResponElimina