11 de set. 2015

Benifairó redueix a la mitat i Tavernes dobla les indemnitzacions dels polítics

Benifairó s'autoretalla a la mitat les percepcions econòmiques de l'alcalde i dels regidors, segons l'acord del Ple realitzat esta setmana i a proposta de Compromís. A partir d'ara, mensualment l'alcalde rebrà 250 euros, els regidors amb Delegacions rebran 105 euros i els regidors sense Delegació rebran 35 euros. Josep Antoni Alberola, alcalde de Benifairó ha rebut el vot favorable de Compromís, EUPV i PSOE. En contra ha votat el PP.
Prou diferent és el cas de Tavernes, on, envers reduir-se, s'han duplicat les indemnitzacions per assistència a la Junta de Govern i a la Junta de Portaveus, on han passat de ser 100 euros a 200 euros. Resulta curiós que les indemnitzacions de les diferents Comissions informatives s'han quedat exactament en el mateix que abans, 100 euros. Diferents visions d'un mateix partit d'entendre els temes econòmics a 5 o 6 km de distància.

5 comentaris:

  1. Jordi s'ha doblat el sou i Josep se l'ha amijanat.
    Que prenga mostra el govern de Tavernes que en lloc d'estalviar dobla dietes i dobla sou de cap de premsa i protocol.

    ResponElimina
  2. Sort que Jordi va dir que no era un jornales de la política.
    Quants jornals porta cobrats Jordi desde que va dir eixa famosa frase?

    ResponElimina
  3. Les diferents visions d'un mateix partit d'entendre els temes econòmics no naixen dels 5 o 6 km de distància, sinó de 18.000 habitants a 1.600.
    Caldria que s'assabentareu el perquè d'eixos canvis en les indemnitzacions abans de parlar.
    Per al vostre consol, simplement que sabeu que la despesa continua essent la mateixa que la passada legislatura, quan es va reduir un 20% el sou dels regidors.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pensem què no es tracta de nombre d'habitants, sinó de postura i actitud. Eixa actitud que mostra l'alcalde de Benifairó en este moment, i l'actitud completament diferent que mostra ara l'alcalde Jordi Juan, com diem, molt diferent de la de 4 anys enrere, quan es van abaixar els sous. I sí, ens hem assabentat dels canvis i també que el regidor d'EU, Eduardo Bononad, va renunciar a cobrar eixes indemnitzacions. La qüestió és, com apunta el regidor del PSOE Víctor Borrás al seu facebook, perquè sols ha augmentat la quantia de la Junta de Govern i de la Junta de Portaveus i no la de les Comissions, que afectarien a tots els regidors. Ens ha semblat com a dues categories diferenciades, dos nivells, quan tots són regidors. No ens agrada que es doblen les indemnitzacions. Amb 100 euros estaven molt ben pagades. Ara bé, contra gustos, colores.

      Elimina
  4. Des del Grup popular, ens agradaria explicar a la gent la realitat de la informació tal com és i no com el partit de Govern de Compromís informa, ja que les coses s’han de dir tal i com són i no com ens agradaria que foren.Per tant davant la manca d’informació donada pel mateix per tal d’explicar a la gent allò referent al plenari del dia 7 i deixant en molt mal lloc al nostre grup (dient que el nostre vot va ser negatiu) em d’aclarir alguns punts.
    En el resum que s’ha fet explicita: “Per a este ple portàvem ajornat de la sessió anterior fixar les indemnitzacions dels regidors per l’assistència als plens i a les reunions informatives” cosa que és certa, però el que no es diu és el motiu pel qual s’ajorna aquest punt de l’orde del dia, en el qual es proposava per part de l’equip de govern, la reducció en un 50% de les retribucions de la corporació Municipal. Aquest motiu és, i que ells no diuen, que el Grup Popular va proposar que les retribucions no foren amb una reducció del 50% sinó del 100%, és a dir, que no hi haguera retribucions, proposta que no els va parèixer bé i per la quales va ajornar aquest punt per al plenari del 7 de setembre.
    Davant la negativa per part de la resta de partits, el Grup Popular va plantejar deixar les retribucions tal i com estaven per tal de destinar-les a polítiques social, com per exemple Càritas o com molt bé explica a l’esport i l’educació.
    Aquest és el motiu pel qual el Grup Popular emet el seu vot negatiu concretament a la proposta del 50% i així poder duplicar l’estalvi per a les partides esmentades.
    Per què en cap moment es fa menció a la nostra proposta? No és bo que es sàpiga?

    ResponElimina