23 d’oct. 2015

Solucionat el problema de la Fístula Valkcànika amb el tema dels drets d'autor. Hui divendres actuen al pub Dreams

Reproduïm, integre, el text de la Fístula explicant tot el cas del presumpte robatori de drets d'autor, quin autor és Frances Xavier Martí.
És "*The Orchard Music" un lladre de contingut com asseguren en un vídeo de youtube? En realitat és tot el contrari, The Orchard Music són els qui protegeixen els vostres vídeos perquè ningú, a part de l'autor, puga cobrar pels vídeos distribuïts en diferents plataformes. Si has observat alguna vegada que en un vídeo teu original t'apareix la típica reclamació "coincideix contingut amb tercers", no t'espantes, simplement és que "The Orchard" no sap que és el teu canal o el del teu grup i ha reclamat els drets en nom teu\vostre. En aqueix cas has d'informar a la discogràfica que el vostre canal està sent reclamat per la distribuïdora, ells s'encarregaran d'orientar-te i en alguns casos solucionar-te el problema.

Que passa amb els vídeos que "The Orchard" reclama per coincidències a tercers?
Quan es posa una reclamació per drets d'autor no eliminen el vídeo del canal, simplement posen publicitat en el vídeo i cobren ells en nom del propietari dels drets. Aquesta empresa recaptarà dels vídeos que ella gestiona en nom de l'autor i una vegada a l'any es farà una liquidació dels diners recaptats que acabarà en mans del propietari dels drets. La nostra experiència amb "The Orchard Music" (El motiu d'aquest article)

Aquest article està escrit el 19 d'octubre de l'any 2015 després de tenir una xicoteta petita experiència o millor dit confusió amb aquesta distribuïdora. "... Tot comença quan òbric el nostre canal de youtube per a revisar els meus vídeos i controlar la pujada de reproduccions. De sobte alguna cosa em salta a la vista; unes petites anotacions que des del meu punt de vista em fan pensar que alguna cosa està ocorrent amb els drets de les nostres cançons. En aqueix moment comente per facebook el que ha ocorregut i pregunte als nostres seguidors si a algú li ha ocorregut i si ens poden ajudar.

La implicació dels nostres seguidors comença a fer que aquesta ajuda si difonga per les xarxes socials i ells mateixos comencen a informar-se respecte a aquesta empresa. De sobte comencen a informar-nos que a través d'internet han trobat vídeos en els quals es qualifica a aquesta empresa estrangera de "Robadors de contingut". Mai vaig arribar a creure al 100% que ens hagueren llevat els nostres temes però la veritat era que alguna cosa fora del normal estava passant amb el nostre primer CD i els nostres únics temes originals.

Després de diversos dies de lluita i tractant d'aconseguir una resposta per a cadascuna de les meves preguntes, va arribar el moment de conéixer la veritat de la història. Com ja he nomenat al principi de l'article "The Orchard Music" és tot el contrari al que les xarxes socials informen, per açò he escrit aquest article amb la finalitat que si a algú li ocorre el mateix que al meu grup, puga llegir la meua experiència i tranquil·litzar-se des d'un primer moment. D'açò he aprés que en internet existeix molta informació falsa i davant el dubte sempre és preferible contactar amb l'empresa que segur que la informació que rebes serà més fiable".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada