7 d’oct. 2015

NdP Grup Popular: el Partit Popular de Tavernes lamenta que el Govern de Compromís deixe de banda, una volta més, als agricultors

Els camins rurals estan destrossats, les séquies per netejar, plenes de canyes, ja no tenen la Cambra Agrària, l'edifici dels agricultors, però és que, a més a més, els agricultors no tenen el suport del Govern de Compromís davant una de les principals amenaces que estan patint i que estan aguditzant encara més els seus problemes econòmics, el robatori de taronges. Així ho van demostrar en el ple d'ahir.
L'alcalde Jordi Juan ha assegurat que l'Ajuntament no pot fer res davant del robatori de les taronges. RES. Que no té responsabilitat per a això. Des del Grup Popular assegurem que això no és cert. L'Ajuntament té molt que fer i ha de vigilar perquè les peladores que estan treballant a Tavernes siguen legals. Poden i han de tancar aquelles que estiguen al marge de la legalitat i aquelles que fan servir fruits que han estat robats de camps d'agricultors de taronges de Tavernes. La policia ha de vigilar aquestes accions i posar remei perquè aquests actes delictius no siguen freqüents com ara ho són.
Un col·lectiu tan desprotegit i nombrós com és el dels agricultors a Tavernes ha d'estar cuidat. No val tirar pilotes fora. "A vosté no l'importem els agricultors de Tavernes, vosté ja cobra un bon sou de València i no li fa perdre la son que els agricultors no puguem mantenir els nostres camps", protestava indignat el regidor del Grup Popular, Mario Enguix, en escoltar la negativa del Govern de Compromís a aprovar una moció que proposava un projecte de vigilància per als robatoris de taronja que s'estan produint de manera ja massa freqüent a Tavernes. El PP reclama que es prenguen mesures responsables i efectives des de el Consistori valler per acabar amb el robatori de taronges a Tavernes.
El PP recalca que es faça valdre l'ús de la 'Guía Conduce', document que va posar en marxa el regidor del PP Mario Enguix, quan era regidor d'Agricultura de l'Ajuntament de Tavernes, amb la Guàrdia Civil. A eixe document es marca el propietari de la terra a qui autoritza a collir, la data, la quantitat i el destí de la collita. D'esta manera,
el comerç o la peladora ha de dur l'origen de la fruita, de qui és i el destí. La Policia demana eixos papers i comprova el que posa per saber que la fruita no és robada. Però el nostre govern, pel que veiem, no vol fer us de sistemes resolutius que funcionen, sols perquè ho va fer el PP.

4 comentaris:

  1. Jordi i Compromís estàn cada vegada més lluny dels agricultors. En les inversuins que han demqnat a Diputació hi ha més diners per la radio que per al camp que està abandonat i desprotegit

    ResponElimina
  2. Un altra mentira més del PP que acabarà el proper pleno quant éste es transmetra en directe i quede penjat despres en la web municipal per a qui vullga vore'l i comprobar qualsevol tema. Ja ho va dir Jordi en éste, que anaven a aprofitar el tema per a mentir i fer politiqueig.

    ResponElimina
  3. A Jordi li dona igual perquè ell viu a Valencia però que opina el regidor d'agricultura que està en contacte permanent amb els llauradors?

    ResponElimina
  4. El PP torna a mentir i Mariao Enguix que tots coneixem on arriba en instrucció no va preparar cap guia de collites ni res semblant, ni "Conduce" ni deixa de conduir perquè això era un document legal no de 'Ajuntament sino obligat per les Administracions que estan per damunt i el regidor nomes va fer pegar la cabota. No hi ha cap tonto en este món que es crega que la Guardia Civil li fa cas a un simple regidor ni cfreguem que eixe regidor siga capaç de preparar un document així.

    Com de costum, el PP mentix.

    Mario Enguix caldria que es preocupara de donar permis a que li publiquen lo que guanya en l'Ajuntament cosa que maia ha fet perquè es el regidor del PP que més cobra i ha cobrat.

    ResponElimina