15 d’oct. 2015

Sí que anava gent a l'acte del 9 d'octubre el dia festiu de matí.

Molts comentaris hem llegit en les xarxes i en diferents comentaris publicats estos dies, indicant repetitivament que l'acte no es celebrava el mateix dia per la senzilla raó que no anava ningú el dia 9 d'octubre de matí. Doncs no és cert això, i ho hem vist fent un recorregut pel blog de la Cotorra de la Vall, on a més indicaven que el saló de plens estava ple de gom a gom. Estes són les fotografies dels actes dels anys 2011, 2012, 2013 i 2014, este últim acte ja es va fer el dia abans.



5 comentaris:

  1. Les fotos confirmen que el dia 9 també s'ompli el saló de plens.

    ResponElimina
  2. Es que quan diuen que ara no aniria ningú el dia 9 es refereixen al nucli dur i familia Juan. Són tan ególatres que per a ells,la curia local ho són tot. Tenen feina a la capi i el poble se'ls queda menut.

    ResponElimina
  3. I que té que vore el Bisbe d'Eivissa aci?

    ResponElimina
  4. Xe jo veig a la familia de l'alcalde i al nucli dur en les fotografies. El comentarista de les 18:01 o esta cego o no coneix les persones que parla.
    De totes maneres podriem dir-li a l'amo del blog ¿ "tibi quoque"? Ja fas com els ventiladors i blogs de la dreta sempre clavant pel mig familiars dels polítics o consentint-ho.

    ResponElimina
  5. Tens raó, anonim. No ens haviem adonat de referències a families del comentari anterior, o no s'havera publicat. No acceptem referències familiars ni noms de veïns que no siguen personatges públics. Preguem disculpes.

    ResponElimina