18 d’oct. 2015

La Fístula Vallkànika continua lluitant per recuperar l'autoria dels seus temes en internet

Francesc Xavier, cantant de la Fístula Vallkànika ens ha confirmat que "després de varis dies de mals de cap i investigant hem pogut extraure els fitxers on sí que apareixen els temes com a nostres, era el primer objectiu, assabentar-nos que el registre es va efectuar degudament. Ara arriba el segon pas, veure el perquè The Orchard music pot monetitzar la nostra música i nosaltres no".
Sembla que una productora anglesa ha aprofitat una resquícia per agafar com a propis els temes de la Fístula Vallkànika publicats al youtube. Segons Francesc "l'empresa és una distribuïdora de música que difon i ven música a escala mundial".
Ara, el grup s'ha d'assegurar que els ingressos obtinguts dels seus vídeos arriben a ells, i no a la distribuïdora. De tota manera, el cantant de la Fístula s'ha mostrat confiat en què tot arribe a un resultat satisfactori "sembla que la cosa està arribant al seu lloc a poc a poc". Al facebook s'ha creat un esdeveniment per solidaritzar-se amb el grup valler, i a més està oberta una sol·licitud en change.org per actuar contra les empreses que s'apoderen dels drets dels vídeos de forma fraudulenta adreçada al canal youtube, on sol·liciten al canal i al govern espanyol que actuen contra este tipus d'empreses, citant el cas de l'empresa The Orchard Music i la Fístula Vallkànika.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada