15 d’oct. 2015

NdP Grup Popular: El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna demana al govern de Compromís de Jordi Juan que l’any que ve torne l’acte institucional del 9 d’Octubre a eixe dia

Esta és la nota de premsa que ens va remetre el PP amb motiu de l'acte institucional del 9 d'octubre, celebrat la vespra, el dijous 8 d'octubre i que no haviem pogut publicar fins ara.
Hui és 8 d’octubre. Un dia laboral com altre, sense cap representativitat. El dia dels valencians és el dia 9 i eixe és el dia en el qual s’ha de celebrar si es vol fer un acte institucional. No té cap sentit fer un acte un dia que no toca, i més quan parlem del dia dels valencians.
Compromís de Tavernes pareix que tinga més interés en gaudir d’un pont tranquil que no en complir amb la seua obligació com a responsable polític.
Des del Grup Popular volem, que si el govern de Jordi Juan celebra el 9 d’Octubre siga el dia nou, i no el destrellat de fer-lo el 8. A més, demanem que l’acte institucional acabe cantant-se l’himne de la Comunitat Valenciana, que resumeix el sentir de la gran majoria de valencians.
El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna demana al govern de Compromís de Jordi Juan torne a fer l’acte institucional del 9 d’Octubre eixe dia. I que no el traslade al dia 8 perpètuament.

1 comentari:

  1. Totalment d'acord. L’acte institucional del 9 d’Octubre a de fer-se el dia 9 d'Octubre.

    ResponElimina