6 d’oct. 2015

L'aplicació de l'administració electrònica en l'Ajuntament de Tavernes, un primer pas per a reduir el nombre de funcionaris?

D'ací a poc està previst entre en funcionament el nou equipament de processament de dades que, segons informen des de l'Ajuntament, donarà resposta a tota la seva gestió, cas del padró d'habitants, tributs, recaptació, cadastre, etc. És a dir, en qualsevol moment del dia o de la nit, qualsevol veí podrà realitzar en un futur no massa llunyà totes les eines que fins ara desenvolupaven en les dependències municipals. Això suposarà en un futur també no massa llunyà que suposarà la supressió de funcionaris? Serà un cas semblant als caixers de les grans superfícies?

4 comentaris:

  1. Doncs no,els polítics,quant més gent tinguen bevent de les seues mans,més poder atresoren i més poden manipular.
    Els que havien de llevar productivitats només que han fet disparar les baixes per depressió.

    ResponElimina
  2. Quanta demagogia amagada sota la cara amable de contar les veritats amb un somriure.
    Si este es el cami que ha de tindre esta blog, el ventilador es quedarà a la altura del betun.
    Jo de tu proposaria, amb un somriure, que les comunicacions a l'Administracio els veins les facen en tamtam. Així caldria mes personal per arreplegar els missatges.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu mateix et qualifiques amb el teu comentari, benvolgut anònim. Les veritats s'han de contar, i les accions dolentes també, vinguen d'on vinguen. És el que pensem, els dos estem d'acord amb este plantejament.

      Elimina
  3. Pero tu no contaras la veritat que tota la teua actuació la fas des del ressentiment perquè ara la teua faena la fa un altre o una altra, tant se val.

    ResponElimina