10 de des. 2011

Les sèries B americanes tenen un digne seguidor a les xarxes

Hui estem de visita als blogs locals. Ara, al Ventilador per Tavernes:

"Perdoneu, companys del Ventilador, però és que...no sabem ja com agafar-vos. De forma seriosa, com a blog de notícies, és clar que no podem. Hauríeu de donar informació objectiva, no subjectiva. No hauríeu de mesclar informació i opinió, etc.

En clau de blog humorístic...per ahí si que podria ser. Teniu un humor àcid, quelcom amarg, possiblement per entendre un blog anònim com una via d'exorcitzar dimonis i mala llet.
Però més bé en pla serie B, a l'estil de les famoses peli cules americanes de baix pressupost dels anys 40 i 50. S'en recordeu de les pel·lícules aquelles d'Invasió a la Terra, Formigues Mutants, Invassions espacials, etc?
Ara, la última.que ens amolleu en pla diari The Sun, o El Caso, nyas, titular al canto: "El perill dels semàfors a Tavernes i la indiferència del govern". Amb dos collons, chè!
Al llegir-lo, a uns ens ha semblat el Tomate de Tele 5, versió Loca Marinera. A altres, la pausa del programa aquell "la màquina de la verdad".."Senyor Jordi Juan, no és cert que vosté estava allí, tot nerviós, el dia d'autos i tal i qual..." Altre company no ha pogut parlar. Estava ofegant-se de riure, a llàgrima viva. Sols deia : "eixe semàfor, que el maten ja, redéu, que el maten i el pinten de butanooooooo".

I ara ve el millor. Que collons te a veure un semàfor amb:
1- El Festivern
2- El jefe de protocol
3-La pergola del Parc dels Vents
4- La Casa de les Indalècies
5-Xavi Castillo?????
6- Les CANYES DEL RIU????????
7-ElS....BOUSS...AL CARRERRRRR??????????

I ara, després del descollono, ja en pla seriós, hui que estem recorrent els blogs locals. La noticia és que no hi ha noticia, home de Deu. Un semàfor s'estropeja, i cal arreglar-ho. Però d'ahí a donar-li la culpa d'això a l'Ajuntament, com si ho fera aposta perquè a un veí l'atropellen, és molt fort.
A veure...quanta gent passa la carretera passant-se pel forro els semàfors? O amb el semàfor en roig?
Aleshores que diguem, que els del tripartito no estaven allí davant per dir-los que no creuen la carretera?
Nosaltres pensem que alguns cervells funcionen com els semàfors. Ara en verd, ara en groc, ara en roig, ara van, ara no van.
I mentre alguns juguen a fer guerra bruta, a pagar-ho els veïns del poble, que en una gran majoria estan molt cansats de les reaccions cansines i recurrents d'alguns seudoinformadors".

(Anem a passar-los este comentari.)

6 comentaris:

  1. ya era hora que alguien le cantara las verdades a esa gentuza del ventilador, menuda camarilla de mafiaosos despechados y apartados del poder.
    Hay que saber perder, i tener lo que hay que tener, decir las cosas por su nombre, y si son del pp, que lo digan, joder!
    Menuda cuadrilla...

    ResponElimina
  2. per un semafor mira el que monten...per cert, avui diumenge no hi ha noticia? no parlen de res?
    pos tavernes ha sigut portada al Levante i...ni muuuuuuu!!!!

    ResponElimina
  3. Lo dicho, Jordi y Bufante poneos a cambiar vosotros mismos bombillas, asi a ver si dejan de decir que no trabajais.

    ResponElimina
  4. els companys del Ventilador no ens han publicat este comentari. Retirem el que hem dit que son un blog còmic. No tenen sentit del humor.

    ResponElimina
  5. ni vos el publicaran, ja voreu

    ResponElimina
  6. Vist lo vis de <vergert, SI.

    ResponElimina