1 de des. 2011

Les ames de casa de Tavernes s'han trobat en un fregao virtual

La última travessura política del poble la ha protagonitzat el Partit Popular a l'acte berenar gastronòmic que va congregar ahir a les ames de casa a la Casa de la Cultura. Segons el Diari de Tavernes, va ser una xerrada de les que sol ser habitual a este tipus d'actes tradicionals de les dones de la associació local.

Segons la Cotorra, va ser una maniobra del principal partit de la oposició de la Vall per aprofitar la reunió de les dones i muntar una mena de miting gastronòmic on sembla ser que els del govern local foren el menú i van quedar un poc sucarrats pel que els va caure a la xerrada realitzada amb power point inclòs per Manolo Vidal..

Pensem que havera estat més adequat informar clarament a les dones de l'associació del que anava a parlar-se, i per on anaven a anar els tirs, per allò que moltes de les assistents varen comentar després i que ja és vox populi a tot el poble: que anar, haveren anat igual, però que les havien enganyat com un xino.

foto del Diari de Tavernes

2 comentaris:

  1. Llo dit en altre blog : no t'amagues darrere ningú i dona la cara davant tot el poble, com va fer el govern, acás tens por d'alguna pregunta indiscreta? cert colaborador d'aquestos blogs en va fer alguna que altra al tripartit i no li la contestaren (indalecies= olegaries)T'ens por d'alguna tú, com per eixemple la piscina? Dona la cara home, tin els c... que sempe has tingut.

    ResponElimina
  2. estos del pp sempre actuen d'aquesta manera, de forma artera i en pla filibuster. Però encara tenen més cara les de l'associació, per permetre-ho.

    ResponElimina