26 de des. 2011

El rocòdrom 16 anys després

Un poc d'història no ve malament de quan en quan. Anem a l'any 1999. Quan molta gent es pensava que anavem a desaparèixer del planeta en arribar l'any 2000, un dels millors regidors d'Esports que ha donat la nostra història local, Josep Clar (BLOC) va planificar un rocòdrom al poliesportiu municipal, que no va poder construir per la majoria absoluta aconseguida en les seguents eleccions municipals pel PP.
Des d'eixe moment, en cadascun dels programes electorals del PP local, estava contemplada la construcció del rocòdrom de Clar. I així passaren els anys. I les legislatures. I el temps. I escaladors del poble han vist correr el temps i mai han pogut tindre l'oportunitat de veureu amb els seus ulls.ç
Fins ara, en que altre Josep, Llàcer en este cas, també del mateix partit polític, ha conclós en 4 dies el que el PP ha estat prometent 12 anys.
I ara van i el critiquen. La mateixa gent que ho duia al seu programa electoral.
Increible, veritat?
Reproduim un comentari fet per un anònim, ben assabentat del que parla, a un dels blogs del PP de Tavernes, el Ventilador, molt clarificador:
 "Hola soc un escalador actiu de Tavernes, i voldria opinar com tots xó amb coneixement de causa. En quant a l'ubicacio, asesorarem a l'ajuntament i els escaladors opinarem q era el lloc mes adequat (per separacio amb la pista, pel tipo d'us q tenia la pista, que mirara cara sol, molt important per els escaladors, q aprofitaren ls focos ja instalats per no malgastar llum)
En quant seguretat, els 3 primers metres es queden pelats, aixo es el comú als rocodrom (aixi xiquets i adults sense coneixements de escalada es imposible que ascendeixen pel rocodrom)
I en quant als diners el Pp portava 16 anys q ho volia fer. En el moment del canvi de govern estaba la partida presupostaria aprovada i el pojecte mig enllastit (el PP portava al seu panfet electoral el projecte q va fer el CETV, per l'ajuntament). El nou govern el q ha fet es tirar endavant l'instalació. Aixi q es si es el moment? la meua resposta es, 16 anys es massa espera, i q igual dona qui mana tots els partits ho dien al seu programa".

No cal afegir rés. 
foto: tavernes.es

1 comentari:

  1. Pot estar en tots els programes del mon, però, era el moment económic per a fer-ho? jo crec que no.

    ResponElimina