28 de des. 2011

En bus no cal bufar i pel Cap d'Any és més segur

Una notícia encertada. llegida a la Veu de la Valldigna. La reproduïm perquè ens sembla d'allò més ben pensat i lògic, especialment pels pares i mares de la gent que no tindrà que agafar el vehicle per anar del poble a la platja, i al contrari.
L’Ajuntament de Tavernes ampliarà l’horari de la línia d’autobús Tavernes/platja des del 27 fins al 31 de desembre.

Per a facilitar que els residents de la platja de Tavernes puguen gaudir de les diferents activitats culturals, lúdiques, festives i esportives que es celebren eixos dies, s’amplia l’horari d’autobús a les 21:00 hores.
El 31 de desembre hi haurà, a més, un servei especial d’autobús que des de la 1:30 hores de la matinada farà una ruta continuada Tavernes/platja de forma ininterrompuda fins a les 8 del matí.
Este servei especial es facilita als usuaris per a evitar tant com siga possible la utilització de vehicles particulars.
La línia especial d’autobús de matinada, realitzat conjuntament entre l’Ajuntament i la discoteca Bambú de la platja, tindrà dues parades en la zona litoral: una parada situada al San Isidro i una altra en el final de l’avinguda de la Marina, en direcció al canal.
imatge i text: La veu.es

2 comentaris:

  1. Es lo menos que puede hacer este gobierno después de joder a los hosteleros de la playa con el festivern.Al menos iremos a la playa los cuarentones gintoniqueros.

    ResponElimina
  2. Al menos menguará un poco el daño hecho con el festivern a los hosteleros de la playa.

    ResponElimina