8 de des. 2011

Al Xulo li reten homenatges ben merescuts

Alcalde,_regidors_i_BautistaL'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, en nom de tota la corporació municipal, va atorgar un reconeixement a Bautista Camarena Ciscar, àlies el Xulo, que durant més de 50 anys ha sigut l'abanderat de la SIUM de la localitat.
      L'alcalde li va entregar les distincions este dilluns passat en la sessió plenària, en un acte que va comptar amb l'afecte del nombrós públic present i amb el reconeixement de tota la corporació municipal.
      Jordi Juan va traslladar a Bautista la voluntat de l'Ajuntament de sumar les seues mostres d'afecte a les que tan merescudament ha rebut estos darrers dies.
      Bautista ha sigut la cara visible i l'abanderat de tots els actes que ha realitzat la banda simfònica de la Societat Instructiva Musical de Tavernes. Es tracta d'una persona molt volguda en l'entorn musical per les diverses generacions de músics que han passat per la SIUM.
      De fet, fa pocs dies, en la setmana de celebració dels actes de la patrona de la música, santa Cecília, els seus companys de sempre li van retre un emocionat homenatge.


noticia i fotos de tavernes.es

2 comentaris:

  1. perqué no están els del PP en la foto ? en lo que es agrada eixir en elles...

    ResponElimina
  2. de part de Enrique Estruch Gascón (pare del altre) enhorabona, seu mereix.

    ResponElimina