23 de des. 2011

Ens agrada esta iniciativa musical

La música i les nadales seran protagonistes este divendres en els carrers de Tavernes 

Este divendres 23 de desembre, la música nadalenca i els cors de Tavernes sonaran pels carrers de la ciutat. Serà a partir de les 19:00 hores, des de la Casa de la Cultura.


L’Ajuntament de Tavernes ha organitzat una vesprada molt nadalenca en diferents punts de la ciutat este divendres 23 de desembre.
A les 19:00 hores, des de la Casa de la Cultura, es recorrerà el passeig del País Valencià, el mercat i la Plaça Major amb música de cornetes i tambors del CIM la Valldigna, amb la Societat Unió Instructiva Musical de Tavernes, la Coral Marinyén i el Cor de Cambra Quinzedemarç.
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha expressat: “Vull agrair la col·laboració totalment altruista de tots els participants. Amb activitats com estes estem complint el nostre compromís amb els comerciants de Tavernes de crear un ambient nadalenc i festiu en la nostra ciutat. És tracta d’un primer pas d’una línia participativa que ha de seguir en els pròxims anys”.
Les agrupacions participen de forma desinteressada en esta jornada. De la Casa de la Cultura, el seguici anirà al passeig. A partir d’allí, la comitiva musical passarà pel mercat municipal i finalment farà cap a la Plaça Major, on les dos corals entonaran a l’uníson cançons nadalenques.La regidora de Cultura i Festes, Pilar Altur, ha manifestat que “enguany, per primera vegada, les associacions culturals de Tavernes han col·laborat desinteressadament en esta activitat, que resulta pionera en la nostra ciutat. Esperem de debò que done alegria i anime els veïns en unes dates tan especials com les que celebrem estos dies”.
L’activitat musical de nadales al carrer es farà just en acabar l’obra de teatre familiar Consonants, de Maduixa Teatre, que comença a les 18:00 hores i que s’ocupa de transportar-nos a un món de poesia visual mitjançant el teatre, la dansa, ombres i les noves tecnologies.
L’univers imaginari del poeta Joan Brossa és el referent d’este espectacle, en què la transformació de les lletres en objectes, la màgia i els jocs de paraules són els vertaders protagonistes.
font:tavernes.es

1 comentari:

  1. En pocs diners molta festa, gracies al ideant i als participants, pasarem una bona estona.

    ResponElimina