6 de nov. 2011

El FESTIVERN que ens deixarà els joves de Tavernes al poble

No sabem si serà una realitat el FESTIVERN a Tavernes per este cap d'any. El que si hem valorat és la possibilitat que no se'n tinguem que anar fora del poble per poder divertir-nos, la qual cosa serà molt d'agrair.
No sabem, però és clar que ho voldrem saber, quin serà el cost del festival per a les arques municipals de Tavernes, però també podem arribar a pensar que de les entrades dels milers de persones que acudeixen cada any a este esdeveniment, es pagaran la major part de les despeses.
Ens sembla encertada la proposta, benvinguda siga, i que el comportament de la gent que acudisca no siga tan mal com la pinta algun que altre blog local, que sembla que vinga el dimoni en persona.
De tota manera, si els joves del poble es queden per primera vegada al poble en una nit tan assenyalada com la del cap d'any i no tenen que anar se'n fora, és de suposar que molts pares i mares estaran d'allò més contents.

(cartell festival del cap d'any passat)

4 comentaris:

  1. ja era hora q ens feren una cossa bona al poble. Dpm

    ResponElimina
  2. Fem i porros a manta, botelló, pegunteu en Benifairó, pregunteu...

    ResponElimina
  3. quina gracia pels locals d´oci de la platja

    ResponElimina
  4. Vaig a fer acopi de xocolate, marihuana, litrones i alcohol, mot de alcohol, a un bar de Benifairó li va voindre molt be.

    ResponElimina