19 de nov. 2011

El Diari de Tavernes s'ha publicat en paper

El blog del Diari de Tavernes s'ha publicat en format paper i s'ha distribuït pel poble. Ens ha cridat l'atenció que la publicació no està identificada, ni compta amb dipòsit legal, ni amb número de ISBN, ni amb cap adreça física, detalls de l'editor, telèfons de contacte, etc. que son elements imprescindibles i legals a l'hora de publicar qualsevol mitjà de comunicació.
Clar, si estiguérem parlant d'un grup polític, seria un altre supost, però entenem que és una iniciativa empresarial, o una "panfletada" amb un poc més de despesa que un foli a l'ús habitual.
Vist el que hem vist, els membres de Diari Valldigna no sabem per on agafar-ho. Mitjà de comunicació? Panfletà?...o vist la línia editorial, fullet de propaganda d'un grup polític?
En este darrer cas, seria aconsellable definir i concretar, seria més encertat titular el Blog i la publicació com "Diari del PP de Tavernes", així s'estalviarien els passos legals i no s'exposarien a possibles queixes, denúncies o reclamacions si es presenten com a mitjà de comunicació escrit.

Ens agrada la iniciativa de publicar en paper, dona més vida al poble, demostra que es volen fer coses, però pensem que estan equivocant-se en la forma. O son carn o son peix. O son un mitjà de comunicació o son un mitjà d'un partit polític. Però un mix anònim, és una errada.

3 comentaris:

  1. està més clar que l'aigua que son els peperos qui estas darrere del diari de tavernes. Esta gent sempre criticant i fent merder dels temes dels que son els únics responsables, Que poca vergonya.

    ResponElimina
  2. Ya era hora que alguien empezara a decir las verdades en este pueblo

    ResponElimina
  3. Evidenment, pero perque s'amaguen?

    ResponElimina