15 de nov. 2011

Que vé el COCO!!!!

S'en recorden vostés la època aquella cinematogràfica on tot eren películes de catastrofes, cas de EL COLOSO EN LLAMAS, TIBURÓN, TERREMOTO, PIRAÑA, el fin del mon, l'apocalipsi, la Galaxia a fer punyetes, etc.?
Pensem que ha tornat eixa època de mals auguris i catàstrofes a tutiplen. No cal anar molt lluny. Sols fent un colp d'ull a alguns blogs del poble, tornem a eixa dècada dels grans estropicis.
¿I si ...s'imagineu que passaria?...
El cas del remolc al riu Vaca del Diari de Tavernes i del Ventilador, basant-se en la nota de premsa del partit popular, és un clar exemple. Textualment diuen: "Si es produira una crescuda del riu Vaca, el remolc podria provocar un accident de considerables dimensions". 
Hagueren pogut afegir que si el remolc estiguera ple de immigrants xinesos clandestins amb màquines de cosir, el tripartit seria culpable d'assassinat en clau internacional. 
En serio. El que qualsevol persona amb dos dits de trellat hauria d'haver fet en un cas com este, és donar part a la Policia Local o a la Guàrdia Civil, ja que si al poble s'haguera produït un desastre per no complir amb els nostres deures com a ciutadans la persona que observà la presència incorrecta del remolc a l'asud,  aleshores si que deuria ser de jutjat. 
El buscar qualsevol tema per xicotet que siga per desgastar a algú, entra dins de la estratègia de cadascú. Però que eixa estratègia política pose en perill la seguretat del nostre poble i dels nostres bens, és quelcom increïble i moralment reprovable. 

Recomanem a qualsevol partit polític, en este cas el pp, però també pels altres partits del poble, que sàpiguen on està el limit, i que prime la nostra seguretat abans de res.

Ens sembla mal que un remolc es trobe aparcat a l'Asud, ens sembla mal que no el feren retirar, però ens ha semblat ABSOLUTAMENT LAMENTABLE l'actitud de qui ho ha vist i no ho ha posat en coneixement de les autoritats. 

Foto de la nota de premsa del PP publicada a la Veu, al Diari de Tavernes i al Ventilador

4 comentaris:

  1. Totalmente de acuerdo con vosotros. Hay un limite para todo, y los del pp lo han cruzado ya demasiadas veces en solo 4 o 5 meses que llevan los nuevos del tripartito gobernando.

    ResponElimina
  2. hi ha que tindre collons per aparcar el remolquet en eixa zona. Mare meua!
    Si es desborda el riu, se berena el pont!

    ResponElimina
  3. Yo de acuerdo, con los dos, los del PP se pasan pero haya que retirar el remolque, yá, de la forma que sea, y ponerle la sanción máxima posible, por animal,al dueño, pues en caso de riada....

    ResponElimina
  4. pero si sempre han aparcat ahi en eixa zona, i mai ningú s'ha tirat les mans al cap, collons!

    ResponElimina